Ten film jest lepszy niż 1,2 czy 3. Były sceny śmieszne ;p Gorąco polecam ten film po prostu
Kocham GO ! ;d Myślałam że film będzie porażką ale było odwrotnie niż się spodziewałam, kończy
się dziwnie i przewiduję następną część ;d
Ja również przewiduję następną część, młuahahaha ;3 Po seansie nie za bardzo wiedziałam jednak co czuję ale doszłam do wniosku, że to było świetne! Bee tylko jednak trochę się zmienił... tak jakby z charakteru, a Optimus odleciał i nie wiem co z nim będzie ale mam nadzieję, że jeszcze o nim usłyszymy. Nie sądziłam że cała akcja skupi się na takich rzeczach jak jakieś korupcje itd i wogóle ten pomysł tworzenia własnych transformerów i sposób w jaki się transformują to było... WOW. Ale jestem straszną fanką TF więc trudno będzie mi znaleźć jakieś minusy ;D tzn... były tam może jakieś małe nielogiczności ale ogólne wrażenie, efekty , akcja super! <3
ciekawi mnie właśnie jak to będzie z Optimusem, bo jak wiem poleciał odszukać swoich twórców. Rodzi się pytanie, gdzie się będzie rozgrywać akcja 5 części ? Na ziemi gdzie zostały autoboty, czy na planecie, czy tam czymś twórców Optimusa ? A może go w ogóle nie bęzie, co by było strasznym błędem reżysera ?