Ok.Transformers krytykują że słabe,prawie wszyscy mówią/pisza beznadziejny,błachy,efekciarski film i troche przypomina mi to sytuacje z disco polo też ludzie jadą po tym,krytykują.Oba produkty cieszą się bardzo duża popularnością,przynoszą poteżne zyski.
Ciekawe zjawisko.Nie wiem czy ludzie na pokaz chca pokazać jak gardzą czysta komercją(chociaż filmy marvela to też pieniądze a nie mają tylu krytyków),czy ci,którzy tak się nie podobają tak głośnią krzyczą,albo wynik poczucia obciachu transformers-dziecine,efekciarskie,disco polo-wieśniackie.
Wiem,chodziło mi o porównanie.Tacy Strażnicy galaktyki mają zarobić podobmnie jak transformers,jednak to pierwsze bedzie krytykowane i chwalone a po transformers wszyscy cisną a i tak oba filmy zarobia.
strażnicy galaktyki to ludzie są spokojni bo to film twórcy avengers i winter solider a jak wiemy oba te filmy dały radę
Mało kto przyzna się otwarcie że uwielbia np.Boys,Weekend,mimo to żaden z tych zespołów biedy nie klepie.
Kwestia gustu :D ale nie rozumiem ludzi.Nie lubia,nie znoszą,hejtują a jednak chodzą na koncerty,do kina.
Ja piszę, że nie wiesz kiedy pisze się "tą", a kiedy "tę" a ty, że nie możesz napisać "ź" tylko "ż"xD
Nie wiem czym to wytłumaczyć;p