Mi tam nic nie przeszkadzało zajebisty film jak każda część :D Jak sie komuś nie podoba do jego problem a głupie komentarze niech zostawi dla siebie , narzekacie na reżysera a ciekawe czy ktos z was by na taki pomysł wpadł a co do 166 minut ? Jak nie było filmu to beczeliście wszyscy jak poszla fama ze film potrwa 130 minut a teraz na odwrót !! ( ŻAL) . A co do dubbingu to was nie rozumiem macie do wyboru napisy i dubbing chyba to po co sie unosic i popisywać jak jacyś zawodowi krytycy filmowi i znowu (ŻAL) . Film zajebisty 10/10 !! Optimus wymiata !! Jeśli ma ktoś ochote podyskutować jak normalny to pisac PW :D Pozdrawiam
niestety nie moglem wyslac do Ciebie wiadomosci prywatnej, na jakiej wersji bylas? i w jakim kinie? ja jutro jade do poznania do Imax'u na wersje dubbing 3d:) jestem ciekawy bardzo tego filmu, jestem wrecz fanem:) i te komentarze na temat dubbingu oraz "przesady" odbieram troche z dystansem:) mam wlasne oczekiwania:P jesli jest duzo efektow specjalnych i 3d i jest jak poprzednie czesci to mysle ze nie mozna spartolic tego filmu:)
Nie mogłeś wysłać wiadomości bo to zwykłe troll-konto, ja byłem na wersji z napisami, która jest ponoć o niebo lepsza od dubbingu a i tak była do kitu. Film jest przeciągnięty, trwa o te 66 minut za długo, ja nie wytrzymałem do końca, wyszedłem jakieś 20 minut przed zakończeniem, i nie ja jedyny, kilka osób opuszczało sale dużo wcześniej. Koledzy, którzy wytrzymali do końca mieli podobne zdanie, też mówili że przeciągnięte i nudne, jeden zasnął zanim wyszedłem a drugi nudził się do końca bo jest wielkim mega fanem serii i mówi że się zawiódł. Nie polecam, jeśli musisz sam za bilet zapłacić, to lepiej poczekaj aż będzie dostępna wersja DVD. Jak ktoś stawia to za darmochę można iść, ale i tak ostatnie 45 minut filmu będziesz miał wrażenie że mogłeś lepiej ten czas spożytkować.
Film sie ciagnie jak flaki z olejem. Poczatek fajny ale po półtorej godzinie przestaje juz byc zabawnie i czlowiek nie wie co ma z soba zrobic. tez chciałam wyjsc z sali ale pozniej, znajac siebie, bym załowala ze nie zobaczyłam koncówki, ale szczerze mówiac nie było by czego załowac. Efekty super, motyw przodków tez, ale co za duzo to niezdrowo.
No nie wiem. Mi się tam bardzooo podobało! Jestem chyba jedyną osobą której ten film tak szybko zleciał w kinie ;D. Siedzę i siedzę, myślę że tu będzie jeszcze jakaś akcja z Ziarnem, że je gdzieś wywiozą a tu nagle Optimus sobie odlatuje z nim w kosmos (gdzie wcześniej nie było pokazane, że może latać a to mogło zmienić bieg paru zdarzeń) i koniec...Zdziwiło mnie to przeniesienie w inny wymiar nagle. Wszystko staje się takie.. inne. Wszystkie te korupcje i to tworzenie własnych transformerów. Że niby ludzkość przechodzi na wyższy etap itp. No no, niezłe. Ta część wydała mi się jakby taka... na miarę XXI wieku, może XII wieku, że wszędzie ta nowa technologia, nowy świat. Ogółem myślę, że to musi zaowocować kolejną, 5 już częścią (przewidywana na 2017 rok) przez wątek Stwórców i Galvatrona ( jego wypowiedź : ,,Odrodziłęm się''). Czekam :)