Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103063
3,2 23 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Czy ktoś może mi wyjaśnić, co się stało ze statkiem Lockdowna? Optimus zostawił go na Ziemi ze wszystkimi kosmitami i ot tak sobie poleciał w kosmos?

użytkownik usunięty
chromakowo

Spokojnie statek zostanie zniszczony przez ludzi i przez Autobotów. Może go nie zniszczą. Będą mieli statek to podróży w kosmos ;]

Optimus poleciał sam, zostawiając dobry statek z calym uzbrojeniem? Moze ze Stworcami bedzie walczył ma słowa ;)

chromakowo

No i tu jest kolejny punkt zaczepny. Stwórcy, pretekst do stworzenia 5 części oraz Galvatron, który pod koniec uciekając do lasu mówił ,,Odrodziłem się,,. To musi zaowocować kolejną częścią. Oczywiście bohaterstwo i heroizm Optimusa poprowadził go do samotnej wędrówki w kosmos. Musi załatwić porachunki ze Stwórcami ale wtedy gdy ci wyraźnie zagrożą Ziemi. Więc ogólnie... myślę, że wykręci się z tego niezła bitwa ;). A na Ziemi... cóż, został Bee (wow...trochę się zmienił, nie chodzi o wygląd tylko o charakter, mam nadzieję, że wiecie oco chodzi) i jego kompani. Drift mnie zaskoczył. Samuraj ze złotą twarzą? Rarrrr ;D. Ale był niezły. Dawkę humoru napewno wprowadził Hound. Ogólnie, film mi się bardzo podobał. Dotarło to do mnie dopiero po czasie ( byłam na seansie wczoraj)....