Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103066
3,2 23 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Początkowo z pewną niechęcią podchodziłem do tego epizodu biorąc pod uwagę że nie będzie
Sam'a, jego pięknej dziewczyny jak i reszty bohaterów występujących od pierwszej części. Ale to też
wpłynęło na moją ciekawość, ciekawość tego co Bay może zrobić z czegoś co powinno się
skończyć na 3 części. Bez oszukiwania i szczerze mogę przyznać seans był NIEZIEMSKI, fabuła
GENIALNA, Mark Wahlberg jak i reszta bohaterów świetnie odzwierciedliła swe rolę, budżet niby
mniejszy niż w 3 części aczkolwiek fantastycznych efektów jakby więcej. Mam 19 lat i pierwszy raz
miałem tzw. "ciary" przez pół filmu. Niesamowite! Fanem Transformersów jestem od 2007 roku czyli
od czasu pojawienia się 1 części. Ale takiego czegoś to ja, jak i wierni fani szybko nie zapomnimy!

ocenił(a) film na 4
miszczu95

Chyba zes synek ba innym filmie byl...4 czesc to totalna żenada..zero treści i sensu:\

ocenił(a) film na 10
fiore5

Szanuje Twoją opinię dziadkuuu!

ocenił(a) film na 7
fiore5

To chyba ty byłeś na innym :D jeżeli dałeś 4.....

ocenił(a) film na 8
miszczu95

Efekty 3D mocno widoczne są?

ocenił(a) film na 10
matrix142

Nie będę się wypowiadał bo nie byłem w kinie 3D z prawdziwego zdarzenia, ale robią robotę!

ocenił(a) film na 4
matrix142

Film byl fatalny...no panowie,badzmy poważni...jestem fanem tej serii ale 4 czesc jest przeraźliwie dluga i nudna..poszli tylko na ilosc,zero jakości:\