należy przymknąć oko na tysięcy ludzi zabitych przez Transformerów w czasie ich bitek i na widoki
kojarzące się z zamachami terrostycznymi, dlatego film nie nadaje się dla dzieci, przymykająć oko
na tysięczne ofiary wsród cywili świetny film
Musiałem przymknąć oko na wiele rzeczy aby pozostać do końca filmu. Dla mnie najgorszy film z serii :(
ja mimo wszystko się dobrze bawiłem na seansie takie są prawa Hollywood, pomijając Marky Marka jego relacje z córą ,amerykanską pompatyczność której nie lubię bawiłem się ok no i na koniec mowa Prime tak to już jest no i trzeba pamiętać w końcu jest to film o Transformers nie będąc ich fanem a znając poprzednie części było dobrze
jak dla mnie 9 to za wysoka ocena, drewniane dialogi, córka marka co nie wiadomo po co za nim chodzi, historia taka se, ale w imaxie efekty specjalne i dźwiękowe wymiatają więc jakoś do końca wytrzymałem
9 dałem ale wyłącznie w tej kategorii. bo w kinie było fajnie, no i jest to w końcu film o robotach zabawkach,przesadna krytyka nie jest na miejscu trzeba wyłączyć szare komórki
Na tam na żółwie się nie wybieram, a co do transformers 4 to dużo by można pisać
bądźmy dobrej myśli, myślę że żółwie będą dobre tak jak transformers 1. Może fakt że to była czwarta część i już nie miał za bardzo pomysłu co z nią zrobić, więc zrobił 2-godzinną reklame dla red bulla, VS i innych. Niedawno przeczytałem kogoś komentarz "Transformers 4 is the culmination of film as commerce". Myślę że to zdanie najlepiej opisuje nowe roboty