Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103060
3,2 23 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

należy przymknąć oko na tysięcy ludzi zabitych przez Transformerów w czasie ich bitek i na widoki
kojarzące się z zamachami terrostycznymi, dlatego film nie nadaje się dla dzieci, przymykająć oko
na tysięczne ofiary wsród cywili świetny film

ocenił(a) film na 3
Gibson69

Musiałem przymknąć oko na wiele rzeczy aby pozostać do końca filmu. Dla mnie najgorszy film z serii :(

ocenił(a) film na 9
BiDi1989

ja mimo wszystko się dobrze bawiłem na seansie takie są prawa Hollywood, pomijając Marky Marka jego relacje z córą ,amerykanską pompatyczność której nie lubię bawiłem się ok no i na koniec mowa Prime tak to już jest no i trzeba pamiętać w końcu jest to film o Transformers nie będąc ich fanem a znając poprzednie części było dobrze

ocenił(a) film na 6
Gibson69

jak dla mnie 9 to za wysoka ocena, drewniane dialogi, córka marka co nie wiadomo po co za nim chodzi, historia taka se, ale w imaxie efekty specjalne i dźwiękowe wymiatają więc jakoś do końca wytrzymałem

ocenił(a) film na 9
przemeknowak

9 dałem ale wyłącznie w tej kategorii. bo w kinie było fajnie, no i jest to w końcu film o robotach zabawkach,przesadna krytyka nie jest na miejscu trzeba wyłączyć szare komórki

ocenił(a) film na 9
przemeknowak

Strach się bać co Bay zrobi z żółwi ninja...

ocenił(a) film na 7
Gibson69

Na tam na żółwie się nie wybieram, a co do transformers 4 to dużo by można pisać

ocenił(a) film na 6
Gibson69

bądźmy dobrej myśli, myślę że żółwie będą dobre tak jak transformers 1. Może fakt że to była czwarta część i już nie miał za bardzo pomysłu co z nią zrobić, więc zrobił 2-godzinną reklame dla red bulla, VS i innych. Niedawno przeczytałem kogoś komentarz "Transformers 4 is the culmination of film as commerce". Myślę że to zdanie najlepiej opisuje nowe roboty

ocenił(a) film na 5
BiDi1989

Dokładnie, najsłabsza część z całej serii. Za długie, za dużo walki, muzyka też nie była nadzwyczajna, dialogi w niektórych sytuacjach tragiczne... zaskoczenie było to fakt, szkoda tylko, że nie pozytywne.