Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103058
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Jakie są powody zmiany obsady w 4 części ?

woronek7

znudziło im się kręcenie filmu z tymi samymi aktorami , więc zmienili

użytkownik usunięty
woronek7

shia już nie chciał brać udziału w kręceniu filmu, a i tak to by było nudne bo cały czas by było to samo. To jest początek nowej trylogii z nowymi aktorami

Nowa trylogia? Nie mają dla nas litości ;(

ocenił(a) film na 8
Kwarc

Ja chodzę do kina głownie żeby pooglądać Transformersy i ich walki (efekty specjalne itd) a aktorzy są tylko dodatkiem, choć musze przyznać, że w poprzedniej trylogii kochałam Simonsa i rodziców Sama! Byli po prostu fantastyczni! A nowa trylogia z nowymi bohaterami może być ciekawa, bo ja na przykład jestem fanką Marka Wahlberga (Shooter) , który zawsze myli mi się z Mattem Damonem (Jason Bourne)! Z ogromną przyjemnością zobaczę pana M. i Transformersy :)

ocenił(a) film na 4
aneant89

gdzie tam ciekawa, prędzej słonie nauczą się latać a ryby oddychać przez płuca niż czwarta część będzie ciekawa, jakoś poprzednie części poza pierwszą częścią nie były interesujące (trzecia wręcz katuję ludzkie umysły).

ocenił(a) film na 8
mlustig

Zależy, kto czego oczekuje i na czym skupia uwagę. :)

ocenił(a) film na 6
aneant89

Coś mi się wydaje ze skoro nie będzie już Sama i jego rodziny ta cz. nie będzie miała już tyle humoru co poprzedni produkcje. Teraz twórcy chyb uderzą w poważniejsze tony .