Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103060
3,2 23 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

ocena

ocenił(a) film na 8

Co jest z tą ocena? Najpierw jest ocena 7,2 potem 7,1, potem znow 7,2,potem 7,0, teraz 6,9. A jak
spadnie tą ocena poniżej 6, to przez to że spadnie, odechce mi się iść ten film.

ocenił(a) film na 3
norbert234

Coraz więcej osób jest już po seansie, to nic dziwnego, że ocena się zmienia. Ja się np. wynudziłem strasznie. Za to polubiłem bohaterów z poprzedniej części, bo obecni poza Wolbergiem są tak masakryczne głupi (puści), że się słabo robi.

ocenił(a) film na 2
Witek_13

Czyli ta część jest równie debilna jak poprzednie i niczego nie stracę nie idąc do kina?

ocenił(a) film na 3
Anthrax91

Moim zdaniem bardziej. Córka głównego bohatera jest tak głupią i pusta, że momentami to aż boli. Oczekiwałem filmu akcji, aby się bezmyślnie odstresować patrząc na wybuchy i duże roboty. Każda poprzednia część spełniłaby te oczekiwania. Przy tej się nudziłem i patrzyłem na zegarek.

ocenił(a) film na 2
Witek_13

Dzięki. Mocno zachęciły mnie te mechaniczne dinozaury żeby iść do kina, ale jeśli ma to być kolejna obraza mojej inteligencji to poczekam sobie aż wyjdzie na DVD. Widać Bay nie potrafi robić normalnych filmów.

ocenił(a) film na 3
Anthrax91

Jeśli chodzi o dinozaury (stwory), mechy itp. to już lepiej obejrzeć Pacific Rim (który swego czasu bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, bo spodziewałem się dna).

Anthrax91

a skąd wiesz może jednak z nudów zawsze warto a są wakacje

ocenił(a) film na 2
LobeliaSakvil

W wakacje to ja się akurat nie nudzę, a do kina mogę iść na coś innego.

Anthrax91

jak na Strażnicy Galaktyki to jest ciekawe a nie transformers

ocenił(a) film na 2
LobeliaSakvil

Zobaczę jakie będzie miał oceny, nigdy nie byłem fanem superbohaterów, chociaż Avengers mi się podobał.

Anthrax91

acha no ale wiesz nie patrz na oceny bo jak ktoś taki jak wiedzma na bosaka da za chwilę 1 to się będziesz tym kierować

ocenił(a) film na 5
norbert234

Polski trudny język hm?

Przewiduję że ocena zatrzyma się na 6,6, może 6,5. Wystawiłeś 8 a nawet na filmie nie byłeś? Hehe

ocenił(a) film na 6
Armorgedon

Heh, kolejny ocenia tylko tytuł filmu i "może" zwiastun:)

ocenił(a) film na 3
norbert234

Dziwisz się? To samo było z Godzillą. Ocenianie filmów jest podzielone na dwa etapy. Pierwszy weekend ocena ma wysoką notę, gdyż zazwyczaj na ten weekend chodzą do kina fani serii/psychofani. Po weekendzie ocena spada w dół, i w sumie dobrze, bo ten Transformers będzie miał ocenę 6,6-6,7 na którą zasługuje w 100%. 8 i 9 wystawiają ludzie, dla których cała możliwość kina streszcza się do efektów specjalnych, których w sumie jest tam na pęczki.

ocenił(a) film na 4
norbert234

Zawsze dziwi mnie ocenianie filmów jeszcze przed premierą. Nie byłbym zaskoczony gdyby ocena spadła do 5,5-6, bo niestety film jest po prostu słaby.