Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103066
3,2 23 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Jak czekalem na ten film tak wyszedlem po prostu znudzony....ciagnie sie bez ladu i skladu jak flaki z olejem:\
Najgorsze ze bbedzie 5 czesc....po 3 mogli zakończyć....teraz ten film dla mnie zkecial do gatunku film klasy B...nie polecam,szkoda czasu w kinie na ten chlam:\

fiore5

Najgorsze to to,ze robi po raz kolejny ten marny reżyser Bay.

aronn

Nie no. Według mnie Bay potrafi kręcić dobre filmy, tylko nie rozumiem po co od drugiej części TF trzyma tego, marnego scenarzystę.

ocenił(a) film na 9
kenexgro

Wina lezy w scenariuszu, bo takto film ok, ujecia, sceny walk, efekty wszystko to jest na bardzo wysokim poziomie
Dwa film zostawia kilka furtek do 5 seri, dlem wysoka ocene bo idac na film czekalem na efekrty i 3d i to dostalem
Fabula tu kuleje, choc mocni fani TF i okreu g1 beda zadowoleni

kenexgro

Ten jeden człowiek-scenarzysta, o którym mowa spieprzył totalnie zamysł 1-wszej części.Mogła być świetnym wstępem do innowacyjnej trylogii,ale wiemy co się stało.A Bay lubi wybuchy-co się dziwić.Zwyczajnie brakuje mu kogoś, kto dopatrzy scenariusz, da jakiś nowy pomysł lub powie mu-starczy już tego rozpierd*lu.

ocenił(a) film na 4
Be_am07

Sam nie wiem...dla mnie po prostu 1 i 2 czesc mialy jakiś swój klimat..3 czesc jeszcze od biedy sie obronila ...ale to teraz..eh..i jeszcze wahlberg latającym przez caly film z tymi strzelajacymi nożyczkami..no kurcze wyszedl bubel;)