Film był świetny, dużo akcji, dużo robotów, dużo humoru, zaje muszyka i w ogóle pełen odlot i wypas.
Już pierwsza akcja w filmie wbiła mnie w fotel a to co zobaczyłem później to już w ogóle....OSCAR ZA EFEKTY!!!
To co pod koniec filmu stało się z Optimusem to normalnie aż mi oczy wyszły z radochy:)
Shia zagrał jak zawsze supeer a megan fox była na prawdę gorąca.
Mam zamiar iść na ten film jeszcze raz w przyszłym tygodniu. Aha i za film zapłaciłem 18zł zamiast 14 bo dziewczyna zle uslyszla a ja bylem taki podjarany ze nie zrowcilem na to uwagi ALE I TAK NIE ZALUJE BO MOGLBYM NAWET 20 ZAPLACIC:):)
Tylko te "duzo robotow" przeklada sie na male zainteresowanie. Jest ich 20 ale zadnych imion nie maja. W 1 bylo np. 5 dla jednych i 5 dla drugiej strony i kazdy mial swoje imie. Takie lekkie niedopatrzenie wg mnie wplywajace na odbior filmu bo niewiesz kto tam jest lub kogos zniszczono.
Ogolnie film bardzo dobry ale ma pewne elementy kulejace.
no muszę przyznać że masz rację bo deceptów było tak dużo że nie można było poznać ich imion a co dopiero zobaczyć ich przemiany czy cokolwiek ale pewnie o to im chodziło, pokazać wojnę robotów na większą skalę...
Zobaczymy jak będzie w 3, chciałbym aby zakończenie było takie że to decepci wygrywają i w 4 dopiero autoboty przejmuja inicjatywe i ostatecznie wygrywaja wojne