Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154348
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Niestety tylko to jest w tym filmie. Fabuła tylko pcha akcje do przodu i wyjaśnia nam czemu to a czemu tamto. Na ekranie dzieje się naprawdę dużo czasami aż za dużo widz nie daje rady nadążyć nad wydarzeniami ukazującymi się na ekranie w 3D. Przez prawie cały seans bolał mnie łeb brzuch i na koniec oczy. Moim skromnym zdaniem to było bardzo denerwujące gdy oglądałem film i w pewnym momencie dostawałem oczopląsu bo nie moglem nadążyć nad wyświetlanymi scenami. Osoby które były razem ze mną na seansie miały te same problemy. Rosie Huntington-Whiteley to niestety straszne drewno i beztalencie, ale sztuka pierwsza klasa. Shia jak zawsze świetny. Koniecznie ten film muszę obejrzeć jeszcze raz w 2D na telewizorze bo to 3D aż przytłacza. Za to jak ten film jest wykonany, za efekty specjalne, humor, muzykę i ciągłą akcję 8/10. Gdy obejrzę jeszcze ra w domu może zmienię ocenę.

ocenił(a) film na 7
Valmont_3

Jeżeli interesujesz się efektami specjalnymi zapraszam do rankingu w temacie pod filmem Gwiezdne wojny - Nowa nadzieja.

ocenił(a) film na 6
Valmont_3

A co innego ma być w tym filmie? Ja przyszedłem do kina żeby popatrzeć na napieprzające się 6cio metrowe roboty, i jestem cholernie zadowolony z tego, co zobaczyłem :P Jakbym chciał się zastanowić nad sensem życia, bym sobie obejrzał coś innego, nie oczekuje od każdego filmu jakiegoś genialnego scenariusza i niebanalnej końcówki, jak co niektórzy mudaki.

ocenił(a) film na 7
hamm3rfall

To prawda. Niektóre filmy są typowo rozrywkowe. Ich twórcy stawiają sobie za cel stworzenie na ekranie pewnych wizji których nikt jeszcze przed nimi nie zrealizował. Fabuły w takich projektach są drugorzędne. Transformers to taka seria. Powiedzmy sobie szczerze Jurassic park też taki był.

ocenił(a) film na 8
hamm3rfall

Mam identyczne odczucia jak hamm3rfall. Dostałem to czego oczekiwałem, niezła rozpierducha na ekranie (chodź zaczęła się później niż myślałem), fajna głębia 3D, no i nie było sielankowo, że wszyscy przeżyli i są szczęśliwi. Nie jestem zawiedziony, dostałem w kinie to czego spodziewałem się dostać. Jak będę chciał głębi uczuć to pójdę na melodramat:)

ocenił(a) film na 7
pitpawel

Widzę, że się wszyscy bardzo dobrze rozumiemy. Typowe kino rozrywkowe z masą akcji i wspaniałymi efektami. O to w tym filmie chodziło i dostaliśmy to na co czekaliśmy.