Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154348
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Efekty w tym filmie wciskają w fotel i powodują pocenie się dłoni !!!! Polecam obejrzenie tego filmu w IMaxie bo na tak dużym ekranie w takiej jakości, wrażenie jest piorunujące !!!! Film jeśli chodzi o efekty wart każdej złotówki z fabułą... jest inaczej... ale czy w tym filmie o to chodzi??? :)

ocenił(a) film na 4
kashmir91

No właśnie miałem wybrać się z ekipą na ten film do najbliższego nam IMAXa w Katowicach. Teraz wiem, że dobrze się stało iż z powodu braku dogadania terminu poszedłem do cinema city u siebie na miejscu :) Kasy na paliwo już bym sobie tak łatwo nie podarował :/
Owszem efekty w kilku scenach= miazga ale braki w fabule, braki samych transformersów ( chodzi o brak osobowościowy...bo jako tło się pojawiały) w filmie o nich to już grube nieporozumienie.

Samo 3D jest bardzo męczące ..lekki ból głowy powodował iż co jakiś czas musiałem ściągnąć okulary (nigdy wcześniej aż tak nie było to męczące)

Jeśli to twoja pierwsza wizyta w kinie IMAX to rozumie twoje podniecenie :)) Ja jednak wolałbym ten film zobaczyć w 2D, może nawet nie myślałbym od połowy filmu, kiedy w końcu dobrniemy do końca, by ściągnąć okulary :)

JarJar82

z tym 3D to jes rzeczywiscie porazka:(nie wiem jak w IMAXie ale w multikinie efekty sa niemal niezauwazalne:(a niestety coraz wiecej filmow w 3D powstaje:(i zgadzam sie z kolega ze to dosc meczace,boli glowa,bola oczy...masakra:(Acz kolwiek film fajny i polecam:)