Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154348
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Nie wydaje wam sie że niektóre sceny były usunięte?
Np. jak Optimus stracił przyczeoe a pózniej normalnie przyleciał swoim sprzętem a nie było pokazane jak ją odzyskał
No i końcówka troche dziwna pare słów i koniec . Szcerze mówiąc to myślałem ze będzie troche dłuższe zakończenie ale film i tak zajebisty.
11/10

ocenił(a) film na 8
Konrado96

co do 1... to tak tutaj reżyser uciął ten wątek całkowicie... szczególnie że długi czas przyczepa optimusa była przy "korniku" i shockwave a więc optimus tak jej łatwo nie odzyskał by ale nie pokazali nam tutaj też mogli rozwinąć rolę shockwave i dać lekki jakiś pojedynek a tu nic... co do koncówki to ehheee też urwane ale dla mnie tak miało być . Inne motywy tez ucieli typu Optimus zaplątany w linki

ocenił(a) film na 7
Scorpion77

ale co do tego sie nie zgadzam ze nie bylo pokazane jak optimus prime byl zaplatany w te liny przeciez inne autoboty wspinaly sie do optimusa i pewnie tak go odplatali

ocenił(a) film na 9
Konrado96

Też mi się zdaje, że ucięli, ale film i tak byl długi, więc musieli niestety coś uciąć... Ja bym wycięła kilka scen z tą lalunią :/ strasznie nienaturalna... może będzie dvd z rozszerzeniem :] jej.... :P

ocenił(a) film na 7
serene5

tez bym chcial zeby dvd bylo roszerzeniem