Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154348
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Film fajny efekty dobre 3D wspaniałe tak jak oczekiwałem nowa aktorka Rosie Huntington-Whiteley zajefajna bardziej pasowała do tej roli niż poprzedniczka Film polecam każdemu dużemu i małemu moja ocena 8/10

ocenił(a) film na 3
_Akira_

najpierw wróć do słownika dyletancie

ocenił(a) film na 8
wingtsun

A ty się ogarnij dzieciaczku. Co Ci się nie spodobało w jego wypowiedzi? To, że nie postawił kropki? O mój Boże, taki błąd! Powinnien nie otrzymać promocji do następnej klasy z oceną niedostateczną z polskiego za to isn't ?
A może.. nie spodobało Ci się to , że jako jeden z nielicznych stanął po stronie Rosie H-W ?
Każdy ma swoje zdanie, i moim zdaniem Ci którzy narzekają na Rosie albo piszą coś w stylu "jak nie gra Megan Fox to nie pójde do kina" są żałośni. idzie się do kina dla filmu, a nie dla jednej aktorki w celu... popatrzenia na jej tyłek. Jak chcecie takie rzeczy oglądać to se wpiszcie w google "Megan Fox robiąca loda wingstunowi , pierwszorzędnemu pantoflarzowi".

ocenił(a) film na 6
Grandziarz94

Jemu raczej chodziło, o "wruciłem" w tytule, ale ok ;)

ocenił(a) film na 8
wingtsun

mylić jest rzeczą ludzką nie ma ludzi nieomylnych, jestem ciekaw ile ty w życiu błędów narobiłeś penie lepiej nie pytać nie .

ocenił(a) film na 10
_Akira_

Ja tez byłam widziałam i ubóstwiam! duuuże poczucie humoru było w tym filmie więcej niż w poprzednich częściach:D

_Akira_

Widziałem i mogę polecić każdemu kto potrzebuje troszkę odmóżdżenia ;) Troszkę mało 3D w tym 3D a byłem w I-MAXie więc lepiej być już nie mogło... "nowa" niewiasta równie plastikowa co Megan i niestety mniej wyględna więc tu szaleństwa nie było. Niesamowite jest u niej że utrzymała nienaganną fryzurę i prawie nie pobrudzone białe ciuszki po tym wszystkim co się tam działo... :)

Elkhazani

a mi sie najbardziej podobalo jak biegal i hopsala w tych swioch czarnych szpileczkach:D Ale oglnie film b.fajny jak i pozostale czesci:)relacja prawie na zywo,wlasnie wrocilam z kina:)

ocenił(a) film na 7
solaventura

ja tez wlasnie wrocilem z kina a bylem na seansie o godz 17;30 w kinie krewetka w GG chodzi mi o miasto

ocenił(a) film na 7
OptimusPrimefilmaniak

a najbardziej mi sie podobalo jak .whfqe'ven eouv e o OOOOOOOOOOOOOOO W V GGGGGGGGGgg/G T0

ocenił(a) film na 7
OptimusPrimefilmaniak

CHODZI MI O to JaKdziewczyna sama stala na nodze megatrona niewiem co misie najbardziej podoba jutro napisze