Kuźwa! Co wy myślicie że takiego autobota jest łatwo zrobić?!
Bez przesady, wiecie ile to przy tym roboty!
Zróbcie zwykłą felgę w programie 3D-to pogadamy...
Efekt-Uważam że to nie jest złe-TYMBARDZIEJ W TAKIEJ PRODUKCJI JAK TRANSFORMERS.
I kurwa nie porównujcie Transformers z Ojcem Chrzestnym, bo to są dwa inne światy...
To ty nie głosuj na 10/10 dla TF,bo na to nie zasługuje. Kij im w oko. To po co robili te robociki?? Mogli kasę dać na co innego. TF to shit i nic tego nie zmieni
Ty masz downa? Nie masz nic innego do roboty tylko dupczysz w domu przed monitorem i czekasz aż ktoś napisze dobre słowo o filmie żeby go skrytykować? Masz swój temat, masz swoje zdanie - broń go tam i nie psuj innym humoru swoją osobą rzepie.
Po co robili robiciki? Żeby zrobić zajebisty film...
Na który jadę jutro do kina. Imo widziałem trailery w HighDefinitions więc co do "efektów" mogłem się wypowiedzieć...
Do jarek15lan(jak źle napisałem to nie bij ;) )
Tylko trzymaj sie mocno krzesła i zadław sie colą ;P;)
To ty nie głosuj na 10/10 dla Death Proof,bo na to nie zasługuje. Kij im w oko. To po co robili te filmociki?? Mogli kasę dać na co innego. DP to shit i nic tego nie zmieni
I co zmieni to coś jak tak napisze ?! NIE, to po co tak pisać, ja nie rzezam tak filmów QT. Jesteś przykładem tego, że tylko Twój pogląd jest jedyny i poprawny, a każdy kto ma inne zdanie się myli. Mam takiego współlokatora i nie mogę z nim wytrzymać, zresztą nie tylko ja, to nie jest dobre podejście do życia.
Teoretycznie rozmawiamy o filmach, a nie grach komputerowych... Złożoność efektów specjalnych i trud włożony w ich stworzenie nie robi na mnie zatem najmniejszego wrażenia.
Na Tobie nie na innych tak. Jedni lubią muzykę klasyczną inni metal i co z tego ?! Trzeba ich nazywać mało inteligentnymi bo uważają, że TF jest dla nich bardzo dobry :). Ja wystawiłem 10/10 bo takie wrażenie na mnie ten film zrobił i w dupie jakieś pierdoły tego typu, że ktoś mi powie, że on na to nie zasługuje. Mam kumpla który przeczytał Ojca Chrzestnego i mówi, że dla niego film to jest 4/10, ponieważ totalnie zepsuty został potencjał książki. A każdy inny na świecie uważa OC za arcydzieło. Założę się, że ponad połowa ludzi wystawiła tak wysoką ocenę, żeby błyszczeć pośród innych, albo bo wszyscy dają i uważają ten film za wspaniały, znaczna mniejszość natomiast dała filmowi to 10/10 bo porostu wywarł na nich wielkie wrażenie. Nie mówię teraz czy OC jest dobry czy zły, tylko mówię o całym głupkowatym procesie oceniania filmów, ponieważ jest on subiektywny, każdy wystawia ocenę według swojej skali i próbuje wmówić, że jego jest najlepsza. Ja np. nad OC postawił bym duuuuuuuuużo wyżej Człowieka z blizną.
Zresztą takie głupkowate gadanie, że tu nie ma fabuły, w ogóle nie wiem czego się spodziewaliście ?! To tak jakbym wpadł na forum Ojca Chrzestnego i pisał, że mało tak efektów specjalnych i mało wątków humorystycznych. Po to jest tyle gatunków, żeby każdy mógł wybrać coś dla siebie. Ale nie tutaj jak ktoś się inny niż "MÓJ" sposób ocenania filmów to jest głupi mało inteligentny, albo jest nastolatkiem, kurwa rzygać mi się chcę od czytania w kółko tego samego.
Do "Ja", czytając Twoją skalę ocen znajduję ja trochę niesprawiedliwą ponieważ, arcydzieło dla Ciebie to taki film który jest dobry dla wszystkich, a nie ma takiego, tak samo nie powinno być gniotów, zawsze znajdziesz kogoś komu się będzie ten gniot podobał.
Na koniec chce powiedzieć, że cieszę się bardzo, że istnieje kino rozrywkowe bo można się czasami oderwać od innych produkcji, które wymagają od widza coś więcej niż tylko oglądnięcia, warto czasami przysiąść pomyśleć, takie kino też lubię, ale czy przez to nie mogę już sięgnąć do kina widowiskowego ? Tak nazwę to widowiskiem nie filmem.
...
Przy "dobry dla wszystkich" powinna być "*"- Dobry dla wszystkich, którzy mają pojęcie o kinie, powinno być.
Wiadomo, że 12 latek nie doceni kunsztu Siedmiu Samurajów.
O ile efekty specjalne w filmach wymogiem nie są, to scenariusz stanowi podstawę każdego filmu... Jakbyś wpadł na forum Godfathera z takim tekstem, to tylko byś się ośmieszył.;-)
Ty mnie chyba nie zrozumiałeś. To jeśli podoba mi się Godfather to Transformers nie ma prawa mi się już podobać ?
Ludzie. Czy wy jesteście normalni?? "Ja" ma 100 procent racji. Prawdziwi kinomani oczekują czegoś więcej niż efektów. Czekają na dojrzałe kino,a nie bajkę dla małych dzieci. Jeśli wystawiacie 10/10 temu shitowi to filmweb powinien wprowadzić skalę ocen do miliona,bo jak nawet takie coś porównywać do klasyki??
Ty siedź cicho bo na kinie się na pewno nie znasz, jedyne co robisz to liżesz dupę "Ja", a on chyba tego nie lubi.
Wy porównujecie dając mu 10/10.
Co do użytkownika "Ja". Cieszę się,że choć raz się zgodziliśmy w czymś. Gościu ma 100 procent racja obalając te wasze głupie argumenty o tych robocikach.
Hmmm.... nie wiem czy w końcu iść do kina zobaczyć, czy nie. W końcu wśród nowoci filmłebowicze dali mu pierwsze miejsce, tylko no jakoś odpychają mnie te AUTOBOTY :-/ <--- takie chyba troszkę no... dziecinne...=/ Ale to niemożliwe by tylko dzieci tu głosowały, więc już sam nie wiem...
Aż dziw bierze, że sie jeszcze wam kłócić chce o to czy Transformers jest zajebisty czy do dupy. Każdy ma swoje racje, inni ten film oceniają jako arcydzieło (np. ja) a niektórzy jako gniot itd. Wiek tu nie ma nic do rzeczy bo znam osoby i starsze które powiedzą o tym filmie coś dobrego jak i złego oraz młodsze którym sie podobał a którym nie...
Każdy ma swój gust i na siłe drugiej osobie go nie zmienicie ani druga osoba nie zmieni go wam. Więc poprostu to wyzywanie czy choćby walka na komentarze jest conajmniej bezsensu, przez to tylko ludzie się coraz bardziej do siebie zrażają i potem jest tylko "ty ch..., ciu..., ku i tak dalej..."
Ja sobiście dałem filmowi 10/10 bo jakoś nic mi w nim nie przeszkadzało, kamera wcale nie latała za szybko, muzyka była dobrze dobrana aktorzy też, same efekty specjalne robią duże wrażenie, a co do fabuły to jakichś zastrzeżeń tam nie mam, fakt że już kiedyś coś takiego było ale tu to pasuje, humor też jest naprawde dobry.
Ja przeważnie daje 10/10 filmom które mi się osobiście podobają, a jak widze o nich komentarze negatywne to poprostu je poczytam albo ignoruje.
Tak więc każdy niech sie trzyma swojego zdania, bo co to byłby za świat gdyby wszyscy byli tacy sami i mieli takie same gusta;p
"Szło by dostać do łeby"
Pozdro:D