7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308617
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Niedługo wybieram się do kina z kumpelą i nie możemy się zdecydować na co pójść.. Ktore jest fajniejsze/lepsze? Na który film polecacie pójść?

ocenił(a) film na 10
Elly

Jeśli pójdziecie na transformersów, to będziecie zbierać szczęki z podłogi które wam opadną jak zobaczycie tamte efekty specjalne. Film jest piękny pod niemal kazdym względem, mimo niektórych krytyk pseudo-znawców. ;)

Disturbia natomiast to bardzo dobry thriller z bardzo ciekawą i udaną fabułą :D Zastanawiam się tylko jak Shia LaBeouf udało się zagrać w tych 2 filmach jednocześńie :D

ocenił(a) film na 7
spyker2_0

premiera "Disturbii" w USA była już w kwietniu ;) Więc na co mam się wybrać???????

ocenił(a) film na 10
Elly

A idź na oba i daj mi spokój!!!/......................

ocenił(a) film na 9
spyker2_0

Nie rozumiem jak mozna sie pytac ludzi na forum na co iść;/..Przecież wiadome jest to że połowa powie ci idź na Transformers a druga połowa idź na Niepokój i co zrobisz?.Wolisz Trhiller czy film Sci-fi?

ocenił(a) film na 10
Elly

idź na Transformers, jest dłuższy, a wiadomo, kino, dziewczyna, ciemno ;] a poważnie to zależy jaki gatunek wolisz, T. do najlepszy film sci-fi jaki widziałem od dawna, a Disturbia trzyma w ostrym napieciu...

ocenił(a) film na 5
Elly

oba filmy sa do kitu nie oplaca sie wydawac ani grosza zeby zobaczyc takie pseudo kino jak niepokoj, a transformersi, no coz efekty, efekty, efekty... ale z tych dwoch wybral bym zdecydowanie transformersow.