nieh mi ktoś powie po co zrobiono film na podstawie bajki dla dzieci wontpie zeby oprucz noh ktoś sie tym zainyeresował ja osobiście tego nie oglondne
widze ze jestes jeszcze ''sprytniejszy'' a pare tematów wcześniej napisałes ze film jest super..... hmm....;/
Przede wszystkim zanim Cie najdzie ochota coś nabełkotać na forum, to naucz sie pisać, bo aż sie zesrać idzie z takich błędów:/
1. Zrobili to dla kasy...
2. Ale co z tego, prawdziwy fan Transformerów nie przejmuje się tym. Według mnie, nawet jeśli zrobili to dla kasy, to sądząc po zwiastunach i tak im dobrze wyszło. Wręcz wspaniale! xD
Kaleczysz naszą a jakże kochaną polszczyznę...
Niecierpie ludzi "oceniających książki po okładkach"
Nie prowokuj fana Transformers...chyba że chcesz wylądować na oddziale intensywnej terapii z Fusion Cannon prosto w tyłku XD
HaHaHaHa co za kretyn, mówisz że to film na podstawie bajki dla dzieci, a sam pewnie przedszkola nie skończyłeś co można wywnioskowa z twoich wypowiedzi: "nieh" "wontpie" "noh" "zainyeresował" "oglondne" "frajeży" i "wogule". Oglądaj dalej Smerfy a filmy zostaw dorosłym.
'' nie pisałem że ten film jest super''
http://www.filmweb.pl/topic/665608/super.html
oooooo.....a to co? co za debil....;/
odwalcie sie od niego ma racje nieznacie sie na kinomatografi ten film to margines światowego kina oglondnijcie se piratów 3 !~!!!!!!!!1
... oglądali my piratów 3 !!! ... film M.B zapewnie piratom nie dorówna ale napewno mozemy liczyc na świetną zabawe i rozpierduche ;)
brawo wojtek som normalini ludzie na tym swiecie a co do tego ze super jest to pisał mój brat na moil logingu
Nie martw się, ja do ciebie nic nie mam xD Fakt nic złego nie zrobiłeś, tylko się spytałeś po co zrobili film na podstawie bajki. Jednak niektórzy ludzie sam wiesz jacy są i dlatego różnie to odbierają. A swoją pisownią się niemartw...mi to tam nie przeszkadza xD Najważniejsze żeby można było normalnie pogadać :)
Niech mi ktos powie skad biora sie takie kałmuki na forum????To ze film jest na podstawie bajki dla dzieci nie oznacza ze zrobili go tak ze zeby tylko dzieci mialy z niego ubaw,film jest skierowany glownie dla mlodziezy .Słyszalem bardzo durzo o nim sama kuzynka z kanady powiedziala mi ze sam film jest przedni i ze to hit tego lata,recenzje zagraniczne sa pozytywne,na film webie rowniez tytul recenzji nawet okreslony jest w taki sposobe "Dla malych i durzych".a twoej pytanie "po co zrobili film na podstawie bajki"???jest chyba cholernie glupie i bezpodstawne.
Ja bym nie powiedziała że to "bajka dla dzieci". Mój rodziciel oglądał Transformery już stanowczo dzieckiem nie będąc - w wieku około 35 lat. Teraz zamierza wybrać sie na film... a ja z nim swoją drogą... A jeśli chodzi o "margines kinematografii" Wojtku, to czy Piraci mieliby takie wzięcie gdyby nie Johnny Depp? Transformery mają już swoją historię i wiernych fanów, którzy okres swojego dzieciństwa, spędzonego przed telewizorem, na podziwianiu wielkich robotów, dażą sentymentem.
ooooo widze ze sa debile na tym serwisie :/ Którzy nawet nie wiedza kto to Johnny Deep ://
wojtek czy ty jestes normalny . dlazcego sam do siebie piszesz?? to gupsze niż niewiedzieć kto to johny deep
błagam.... powiedz kto Cię spłodził... pomszczę bez wahania... jeszcze rente po starszych dostaniesz i wreszcie będziesz mógł iść do szkoły jak każdy normalny 7mio latek... / Farewell... / Film rewelacyjny!!!! 10/10
Łoooo qrwa rozdwojenie jaźni...ładnie.
Wojtek i serek powiedzcie mi drogie dzieci z jakiej bajki Wy spierdoliliście?! Bo mi się wydaje, że z Pokemonów...
mam już dosyc kolejnych dzieci robiących z siebie debili na forum żeby tylko ktoś odpisał na ich tematy kategorycznie rządam aby admin zaćzal cos z tym wreszczie robic i dał kilku ludziom pokroju wojtka i serka bana!!!!!
popieram!!! Dzieci "neostrady" Won!!! wszystko można zrozumieć... bombę w kołysce, zamiast klocków lego pustaki za wysoki dywan, ale żeby nie umieć pisać po polsku na forum??!! Idźcie zobaczyć czy Was w kinlu nie ma... / Farewell...
boze te forum spada na psy. po co w ogole odpisujecie na takie wypowiedzi??
kłocic sie z kretynem tez mi atrakcja. najlepiej zamknac temat bo i tak do niczego nie dojdziecie. dzieki temu tez forum zyska na ocenie.
sami jesteście debile forum jest po to aby pisać co sie myśli ofilmah to napisałem cwaniaki zwas bo zwoleników tego filmu jest wiencej ale jak wyjdom nastepne części to połowa zmieni zdanie i pzrejdzie na mojom stron to wtedy zobaczymy kto sie bedzie cieszył
''ale jak wyjdom nastepne części to połowa zmieni zdanie i pzrejdzie na mojom stron to wtedy zobaczymy kto sie bedzie cieszył''
a ty kim jesteś Darth Vader xD ?
come to the dark side xD
Ja proponuje pomóc koledze i zrobić zrzutkę na jakiś słownik języka polskiego lub na korepetycje, do tego jeszcze psychiatra aby zwalczyć rozdwojenie jaźni.
Reszte kasy oddamy producentom żeby zrobili serial kinowy i gnębili tych biednych ludzi przymuszanych do oglądania kolejnych części tylko po to żeby móc coś gdzieś napisać.
Zapędów do bycia drugim Vaderem nie komentuje, bo dużo takich mamy.
Przeceniasz Deepa, 1 czesc piratow broni sie scenariuszem i efektami, czyz nikt nie tesknil za morskimi bitwami wielkich 17 wiecznych zaglowcow o wielu dzialoburtach, jedynka dala nam ta namiastke, bo potem to juz tylko fikanie, bieganie i skakanie na linach glownych bohaterow, a wielkie bitwy odeszly hen gdzies tam daleko, kolejne czesci to juz raczej ewolucja-nie rewolucja, wtornosc i schematycznosc, a makijaz Deepa w kolejnych czesciach wygladal coraz infantylniej i groteskowo...
A po co robi się filmy dla pieniędzy, fanów i widzów. Transformers może i jest bajka dla dziecie ale nietylko dzieci się nią interesują jest wielu dorosły którzy oglądali i ogladaja tą "bajke" Niewspominaja juz o USA gdzie Transformers znaja praktycznie wszyscy, każdy miał z nimi styczność. W stanach to był i nadal jest his jakich mało.
Pogratulować założycielowi tematu...
Ludzie, nie karmcie Trolli, zostawmy dzieci w spokoju.
człowiek chce coś konkretnego przeczytać o filmie, ale nie da sie co wątek znajdzie sie taki serek i rozpoczyna sie walka, walka z serkiem, ludzie po co prowadzić rozmowę z kimś kto ma 5 lat bo więcej ten chłopiec nie ma,rozumiem błędy ortg ale ty serek nie robisz błędów ty nie umiesz wcale pisać ty nie znasz literek a udzielasz sie na forum, twój temat główny jest ok ale to co piszesz później jest nie do przyjęcia.