7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308608
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Oceniam ten film bez żadnego zastanowienia na 10. Zaczniecie mówić, że to same efekty, że brak gry aktorskiej. Możliwe, że aktorzy nie mieli tutaj zbyt wielkiego pola do popisu ale przecież to roboty są głównymi bohaterami. Jezeli ktoś jest realistą, twardo stąpającm po ziemi i brak mu fantazji, a w dzieciństwie oglądał filmy dla dorosłych... niech nawet nie zabiera się za ten film. Ja miałem swoje roboty i toczyłem nimi wojny ( chodz moze głupio to brzmi) .Ten film ponownie przypomnial mi tamte czasy, pozwolił odciąć się na 2 godziny od szarej rzeczywistości i zanurzyć w świecie fantazji. Akcja nie pozwoliła mi na ani chwilę nudy. Po raz kolejny mamy lekcję mówiącą o walce dobra ze złem oraz poświęceniu nawet życia w imię dobra. Cała historia jest pięknie przedstawiona. Również aktorzy dobrze się spisali. W całym filmie znalazło by się jedynie kilka uwag co do ich gry, jednak w żadnym stopniu nie psują one widowiska. Muzyka jest świetnie dopasowana do filmu. Efekty specjalne na najwyższym poziomie to juz standart w najnowszych filmach i równiez w tym dziele jest on spełniony. Naprawdę jestem zadowolony z tego, że mogłem obejżeć ten film. Na pewno pozostanie on na długo w mojej pamięci.

użytkownik usunięty
Hirutsugi

amen :)