7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308633
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

2 Pytania

użytkownik usunięty

Mam 2 pytania.
1 Co sie stalo z tym odrzutowcem F-22 bodjaze i z tym policyjnym wozem??
2 Co Optimus wyciagnol z Megatrona na koncu jakos blaszke??

Poza tym Film swietny napewno Hit mijajacych juz wakacjii moze nawet roku:P Genialne efekty specjalne muzyka kapitalna i fabula tez dobra

ocenił(a) film na 10

Starscream i Barricade przezyli wiec rusza do boju w 2 czesci

m_chmielarczyk5

I pewnie odżyje Megatron dlatego że ta blaszka została zachowana.
Dla mnie powinno nie być drugiej części..... ta jest super i styka. A dlaczego tak uważam. Wystarczy spojrzeć na Fantastic Four 2 czy kolejne części Spidermana.

użytkownik usunięty
KIDA

Moze i masz racje ze nie powinno byc 2 czesci ale po pierwsze zrobia to chociazby dlatego zeby zarobic:D a po drugie to ze kolejne czesci Spidermana i Fantastycznej4 nie okazaly sie zbyt fajne to nie znaczy ze Transformers 2 bedzie klapa moze to wlasnie ten film przelamie zla passe

Starscream spieprzył (ale dziwne xD) a Barricade ... w komiksowej adaptacji filmu ginie ... ale jako iż w filmie nie było tej sceny to może przeżył ...

Co do 2 ... jak Bay się za to weźmie to film będzie świetny jak 1...

m_chmielarczyk5

Barricade zginoł chyba w walce z Bumblebee, jak się naparzali jeszcze przed przybyciem pozostałych Autobotów.

ocenił(a) film na 9

Barricade nie przeżył, przecież leżał rozwalony i "próbował krzyczeć tym co mu zostało z twarzy" po pierwszej walce z niemową Bumblebee.
W końcówce (Linkin Park, literki itp) są jeszcze trzy wstawki, a moze i wiency :) bo nie wysiedziałem do końca, ale na jednej z nich widać ze F22 leci w kosmos, z wyraźnym zamiarem sprowadzenia kumpli.

ocenił(a) film na 10
Boogieman

Chyba troszkę nie uważnie oglądaliście film ;). Barricade przeżył do końca filmu - przypomnijcie sobie chociażby scenę na chwilę przed walką Optimusa z BoneCrusher'em - Barricade jechał przecież obok BoneCrusher'a :).
Prime wyciągnął z wraku Megatrona resztkę wszechiskry którą wpakował w niego Sam.
F22 - Starscream odlatuje w przestrzeń kosmiczną. Możliwe nawiązanie do drugiej części, tak samo jak apel Prime'a do Autobotów pozostających w przestrzeni o przybycie na Ziemie.

ocenił(a) film na 8

Optimus wyciągną z ciała megatrona resztkę allspark

ocenił(a) film na 10
Reven_2

Allspark o którym piszesz to WSZECHISKRA po Polsku.

Prime1

Podejrzewam że to ALLSPARK które przetłumaczyłeś na WSZECHISKRA jest winikiem oglądania filmu na ekranie komputera ;)

Ten film jest świetny. Nie ma to jak Optimus wzywający z całego wszechświata ocalałe autoboty i Starscream odlatujący w przestrzeń kosmiczną, których czynności ewidentnie wskazują na plany nakręcenia drugiej części.

ocenił(a) film na 10
opopl

opopl - niestety mylisz się.

Miałem przyjemność oglądać TransFormers w dniu premiery w pierwszym cyfrowym kinie w Warszawie - serdecznie polecam, na prawdę sporo lepsza jakoś :)
Allspark został przetłumaczony na wszechiskrę więc używam na zmianę tych określeń :)

Prime1

Optimus nie miałem na myśli ciebie tylko Reven, ale to nie istotne

opopl

ok teraz źle napisałem twój nick. Sorry myślałem że nazywasz się Optimus Prime, a tu tylko Prime 1. Zmylił mnie twój avatar :)