7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308633
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Banda nudziarzy

ocenił(a) film na 10

Ci,którym film nie przypadł do gustu to chyba poprostu banda nudziarzy albo niedorozwojów!Poszli na Transformers z myślą,że zobaczą jakiś ambitny film z ukrytym przesłaniem i takie tam pierdu pierdu.....Ludzie wyluzujcie.Film jest naprawdę extra,zwłaszcza po całym tygodniu pracy-niezobowiązujący i lekki+świetne efekty specjalne i humor!Więc takie pieprzenie,że czyjaś gra była kiepska albo że coś jest naciągane to ludzie-czego wy oczekujecie od bajki???Nie róbcie z siebie filozofów ani też wielkich krytyków filmowych bądź wielkich znawców bo tak patrze,że gówno się znacie!

ocenił(a) film na 1
jasiomax

Film jest beznadziejnie głupi,scenariusza nie ma. Efekty specjalne to nie wszystko. Na film poszedłem z ciekawości,ale się zawiodłem niemiłosiernie. Film powstał tylko by pokazać nam najnowsze efekty specjalne. Ja do efektów nic nie mam(kocham "300"),ale w filmie musi być choć ciut fabuły. A tu ni ma. 5/10 - słabizna.

ocenił(a) film na 5
jasiomax

Masz niskie wymagania i nie wiesz chłopcze o czym mówisz.Film jest naprawdę extra,ale chyba dla przedszkolaków.