Co sie z nim stalo, z tego co pamietam nie bylo go w finalowej zadymie a pojawi sie w 2 czesci wiec gdzie byl kiedy tamci walczyli pod koniec filmu??
Zmył sie i wtopił w otoczenie, jesli wiezyc w poprzednie kometarze(tez mam taka teorie) ze zostal na ziemi by szpiegowac dla Decepticonów, bo raczej watpie by sie zgubil albo zlapal gume ;)
pewnie zrobił to co pisze kolega na górze-na końcu filmu było pokazane ja Starscrim leci w kosmos i ja już wiedziałem że będzie dwójka:];]
W senie na autostradzie Ironhide spycha go na betonowy filar wiaduktu. Uszkodzenie jest na tyle poważne, że Barricade jest wykluczony z dalaszej walki, jednak wciąż funkcjonuje.
W prequelu do RotF, naprawiony (prawdopodobnie sam się pozbierał), szpieguje Autoboty dla Starscream'a.
o czym Ty mowisz? przeciez czegos takiego nie bylo w filmie, chyba ze to zart w takim razie haha
Chodzi mi o scenę z komiksu The Reign of Starscream aka. Transformers Official Movie Sequel. To seria wydawana przez IDW Publishing dotycząca obecnego uniwersum Transformerów ;)
aa No chyba ze tak, wierze Ci na slowo bo sam nie czytam komiksow, ale opierajac sie wylacznie na filmie mozna powiedziec ze wtopil sie w otoczenie :). Pozdrawiam
Słyszałem że on zginą. Ale jego śmierć jest podobno pokazana tylko w wersji reżyserskiej.