Ani akcji, ani humoru, film kompletnie przewidywalny, juz na samym poczatku wiedziałem co będzie na końcu. Jakis specjalnie super efektów się nie dopatrzyłem. Jak dla mnie kompletne nieporozumienie.
chyba filmy pomyliles =/
zadnej akcji,zadnego humoru, nie ma nawet tu super efektow?
powiem jedno: sam jestes nieporozumienie....=/
humor jest na kazdym kroku, no moze prawie:D
akcji fakt malo jest,ale dla mnie wystarczająco....
ten film nie jest z super fabułą, wiec wiadomo co bedzie na koncu,ale nie po to sie oglada ten film.... ja go ogladalem dla efektow,bo szczerze takich efektow jeszcze nie widzialem, juz same transformacje tych robotow są cudownie zrobione
pzdr :]
jakaś niepotrzebna prowokacja :/ ty nie masz humoru i jestes przewidywalny :/ jesli się efektów nie dopatrzyłes to jesteś slepy LOLU :/
popieram cię vigi1 film nieudany, ale niezgadzam się tylko w jednym,efekty były naprawde super, ale film to tandeta.
Transmorphers jest dużo lepsze(ale jest to taki wielki badziew) ;] chociarz efektam nie dorównuje transformers ;]
Po to jest możliwośc skomentowania filmu, aby go komentowac, a nie obrażać innych. Skomentowałem go na swój sposób, wy na swój ale po co teksty w stylu "sam jestes nieporozumienie" czy "jesteś ślepy LOLU". Troche kultury ludzie!! To tylko świadczy o ludziach, którzy się lubuja w tak płytkich filmach, o tzw "zamerykanizowanych Polakach".
Nigel 521 i Vigi jesli juz jestescie takimi wielkimi krytykami i koneserami sztuki to smiagajcie komentowac swoje ulubione filmy-Casablanca,Doline ,muminkow itp bo zapewne dla was to Hity stulecia znawcy kinematografii......Aha a ty Nigel sie wylozyles jak dlugi piszac ze transmorphers jest lepsze to zobacz sobie noty tego filmu na kazdym z portali i note transformers geniuszu........
A JA DOPISZE TAK.
JESLI NIE ARUGMENTUJESZ SWOJEJ WYPOWIEDZI RóWNA JEST ONA ZERUUUUU.
JA NAPISZE żE FILM JEST ZA.JEBISTY <LOl>
JAK MA TO BYć JUż śMIESZNY WąTEK TO I JA NAPISZE COś w stylu założyciela tematu.
- są złe efekty, leszpe widziałem w wiedźminie. Mooment kiedy stępień w blaszanym kubraku atakuje smoka jest jednym z lepszych widowisk tego wieku.
- film nie ma humoru, jest nie śmieszny. bawią mnie tylko takie zarty jak sranie, sikanie, i r.uchanie ciastek i zjadanie włosów łonowych. Tu tego nie było i przez to nie mogłem się uśmiać.
- fabuła. cóż oczekiwałem czegoś pokroju placu zbawiciela, ediego. Zawiodłem się. szkoda że optimus nie zamienia się w telewizor, wtedy edi mógłby go zabrać ze sobą. a tak film lichy.
- ogólnie nuda przez 2 godziny, ściągając z neta w wersji cam myślałem, że to TRANSFARMERZY i będą mówić o sadzonkach i bardzo się zawiodłem i wogóle jakośc miałem słabą, więc ponarzekam na filmwebie, a niech mnie fani filmu usłyszą.
LoL tak właśnie brzmią w większosći posty tutaj :] jakby ludzie oczekiwali drugich wichrowych wzgórz:D
O boże grześku ale się usmiałem. długo nad tym myslełes?? muminki casablanca o boże :/ haha ;] zobacz sobie noty,a co mnie noty obchodzą, jakie ma takie ma, moze miec 0 a nawet 10 g...o mnie to obchodzi >
Grzesiu przykro mi, że uwazasz Casablanca'e i Doline muminków za filmy mniej płytkie niż transformers. Przykro mi także, że nie masz własnego zdania na temat filmów, przez co podoba ci się tylko to co ma wysokie noty i dobrą reklamę.
Redgrad przykro mi, że nie potrafisz uargumentować swojej wypowiedz dlaczego ten film ci się podobał. Jeśli chodzi o moje argumenty to wszytsko jest ładnie napisane :
- 0 akcji - bo jak moze byc akcja kiedy na poczatku wiem co jest na końcu
- 0 humoru - no bo go tam nie bylo proste
- żadnych specjalnie super efektów - kwestia gustu
Pomylilem sie w poprzedni temacie, temu tutaj dac nagrode! Bije swojego poprzednika na glowe.
Panie madralo, co fakt ze wiedziales co bedzie na koncu filmu tuz u jego poczatku (jasnowidz czy jak?) ma wspolnego z faktem ze w filmie jest zero akcji? gratuluje logiki, mozesz isc na ministra edukacji.
1. Skończyło się ułagadzanie ludzi słodkim pierdzeniem. Jeśli ktoś jest niepoważny to nie ma co z nim dyskutować, trzeba go ****** jak psa. Prawda jest taka, że koleś tego filmu w ogóle nie widział i pewnie go nie zobaczy bo jest za głupi na to, żeby kupić sobie bilet do kina albo w włączyć DVD, już nie wspomnę, że magią dla niego jest włożenie tej płyty do napędu.
2. Błędem jest zakładanie ludziom internetu, którzy maja niskie mniemanie o sobie. Teraz koleś przez to, że jest gnębiony przez innych w rzeczywistości nie wirtualnej, zatruwa społeczność filmwebu.
3. Dodam jeszcze, że trzeba mieć chyba oczy w dupie, żeby nie zauważyć, że to są najlepsze efekty jakie ktokolwiek stworzył, reszta Ci się może nie podobać ale film za przełom w efektach specjalnych powinien dostać przynajmniej 5/10.
PS. Przepraszam NORMALNYCH użytkowników filmwebu za bezczelną wypowiedź, ale mam uczulenie na debili :P. Ale pracuje już nad sobą :).
Wiesz co vigi1?? Na poczatku myslalem ze to prowokacja, ale teraz widze ze jestes slepym idiota. Tez przepraszam forumowiczow za debilna wypowiedz ale dostosowuje sie do poziomu intelektualnego zalozyciela tematu.
Nigel 521 i Vigi1 ja w zadnym wypadku nie bronie wam komentowac filmu bo sa to wasze glosy z tym ze prosze abyscie to jak nalezy objasnili za co uwazacie film za dno.Nigel piszesz metoda polslowek swoja opinie to chociaz napisz w sposob nalezyty co cie tak denerwuje w tym filmie a nie kabac ogolnikami.swoja droga to domyslam sie ze w dziecinstwie rodzice nie chcieli pewnie ci w jakims smyku kupic zabawki trasformerow i z tad te twoje uprzedzenia.......
wybacz, ale stworzyłem do mojej wypowiedzi odpowiedni temat, gdzie pisze i argumentuje. wybacz że nie w tym temacie tego nie napisze drugi raz, ale njak chcesz to sobie znajdziesz, więc znowu bezpodstawie coś napisałemś.
I nie pieprz, że zero humoru, bo byłęm wczoraj na przedpremierze i cała sala śmiała się z gagów wsadzonych do filmu.
pokaż film gdzie efekty są lepsze, a nie chrzań i nie oglądaj filmu z cam na kompie u kumpla bo faktycznie może Ci się we łbie pochrzanić. Bo są one na takim poziomie że nie można rozróżnić co jest komputerowo generowane a co na planie było.
bez komentarza...
a zreszta:chciał bym was tak ustawic w jednej lini i przestrzelic wasze tepe łepetynki jedna kula,bo dwóch szkoda dla was debile.zero akcji?!? efektów?!?humoru?moze wy "klan"ogladaliscie?zmiencie repertuar na jakies kino moralnego niepokoju o lisciach spadajacych z drzew.jak taki badziew to czemu ogladales go do konca??jesli ogladałes go w ogóle.
ps.zartowałem ze bym wam głowy przestrzelił,co najwyzej kolana:P
No to pokolei płytcy uzytkownicy filmwebu:
Po pierwsze to sam brak kultury w waszych wypowiedziach nie tylko świadczy o waszym złym wychowaniu, ale takze o jakichś problemach emocjonalnych.
Tomatosz wyobraź zobie, że zaczyna się walka, a ty wiesz, który transformers wygra bo jest to tak oczywiste. Czy tą walke można nazwać akcją. Siedzisz i patrzysz znudzony na coś co jest oczywiste. Kiedy na poczatku filmu główny bohater zaprasza dziwczyne do samochodu, staje się oczywistym, że na końcu będzie jego dupą. Każda następna scena, w której starają sie do sibie zbliżyć jest nudna, bo i tak wiadomo do czego prowadzi. itd. itd. Czy coś oczywistego, moze być akcją?
Kjubersson jesli chodzi o pkt 1 i 2 twojej wypowiedzi to odpowiem w twój śmieszny, szceniacki, obraźliwy, agresywny (agresja rodzi agresję i kto tu ma problemy ?) sposób : gówno wiesz, bo śpisz w nogach. Jeśli chodzi o efekty jest to jak już pisałem kwestia gustu. Czuje się przy was zupełnie jak w "Ferdydurke" Gąbrowicza, gdzie główny bohater Józio za to, że nie podobały mu sie wiersze Słowackiego dostał pałe. Powiesz coś innego niz wiekszość, zrobisz cos innego, czy tez jesteś kims innym niz większość i już zostajesz obrzucany kamieniami. Musisz myślec tak jak wszyscy, jak móią media, albo masz przechlapane.
Przepraszam wszytskich uzytkowników filmwebu za to, że mi się ten film nie podobał, a jeszcze bardziej za to, że napisałem o tym na waszym szanownym forum.
"Kjubersson jesli chodzi o pkt 1 i 2 twojej wypowiedzi to odpowiem w twój śmieszny, szceniacki, obraźliwy, agresywny (agresja rodzi agresję i kto tu ma problemy ?) sposób : gówno wiesz, bo śpisz w nogach. Jeśli chodzi o efekty jest to jak już pisałem kwestia gustu."
Wiedziałem, że tak odpiszesz jesteś przewidywalny jak mocz :). To raz!
Dwa... hmmmmm... w tym filmie jeśli chodzi o efekty to nie ma co mówić o guście. Każdy kto chociaż trochę interesuje się filmami i ogląda różne gatunki powie, że takich efektów jeszcze nikt nie stworzył. BTW to nie fabuła, żeby wspominać o gustach, TY po prostu jesteś ignorantem i wszedłeś tutaj żeby wkurzać ludzi, dlatego jesteś palantem xD.
Trzy... pokaż mi film (wystarczy że podasz tytuł xD, pisze bo jeszcze jesteś gotów do mnie przyjechać i mi go pokazać :P) w którym efekty są lepsze niż w Transformerach!!!
Widzisz nie ma :).
A vigi1 - użytkownik ktory oddał tylko !!! jeden głos na .. Transformers ;/ - ofkors 1 !!! Aktywnosc uzytkownika - udział w 1 temacie na całym !! Filmwebie ! A tu kłoci sie ... jak cho... :P... DZIĘKUJE :D
W pełni zgadzam się z tobą kjubersson to już zaczyna być denerwujące ludzie jeśli nie znacie sie na filmach to sie wcale nie wypowiadajcie jeżeli ten film nie ma najlepszych efektów specjalnych to naprawdę zastanawiam się jakie filmy oglądaliście i odrobina humoru jest w tym filmie mnie fabuła sie podobała dla mnie ten film jest najlepszym filmem z efektami specjalnymi jaki do tej pory oglądałem a poza tym przeciwników tego filmu jest bardzo mało więc jeśli chcecie się wypowiedzieć negatywnie na temat tego filmu to radze ostrożnie się wypowiadać a ty niqel521 z pewnością nie chciał byś żeby ktoś wypowiadał się negatywnie na twój ulubiony film spiderman'a wiec nie denerwujcie ludzi aha jeszcze coś a ty vigi jeśli dla ciebie ten film był KOMPLETNIE PRZEWIDYWALNY to może ty stworzysz własny film który nie będzie tak PRZEWIDYWALNY !!!tylko proszę cię żeby to nie była kolejna tania wersja telenoweli brazylijskiej a i jeszcze coś chciał bym dostać kopie jako pierwszy tego twojego NIEPRZEWIDYWALNEGO filmu!!!!!
ale gówniany film jeden z najgorszych jakie w życiu obejrzalem ocena 1 to i tak zbyt wygórowana ocena transformacje robotów wyglądały jak gra na pegazusie ten film to SZAJS nie warto go oglądać!!