Poszedłem na film z efektami i taki był.
Wszystko się pali i wybucha, a roboty miodzik.
Wiedziałem czego się spodziewać po tym filmie i nie zawodłem się.
Niestety jak ktoś spodziewa się po nazwisku Spielberg zawsze czegoś w stylu "Listy Schindlera" to na pewno zawiedzie się widowiskowymi robotami.
... sorki - Autobotami :)
Kolejny burak. Nie mogłeś sie podczepić pod już istniejący temat, tylko musisz zaśmiecasz forum tymi swoimi wypocinami. Zwłaszcza ze twój denny komentarz nie wnosi niczego nowego do sprawy...
Parczewiak, widzę ze nie oczekujesz od kina niczego więcej niz zeby "wszystko sie palilo i wybuchało". Może więc skocz do Iraku. Tam dużo się pali i wybucha. ;)
Straszne, że takich mamy dzisiaj widzów. Nic dziwnego, ze kino schodzi na psy.
Strasznie że takich mamy na tym forum userów. Gdy tylko ktoś ośmieli się napisać że mu się film podobał do czego ma prawo, wpadaja takie debile, uważające sie za koneserów co to mają jedyny słuszny gust i moga dyktować co jest dobrym kinem a co nie i jeden z drugim zaczynają mieszać delikwenta z błotem. Domowe przedszkole normalnie.
Sorrki Gieferq, ale czytaj ze zrozumieniem. Ja nikomu nie odbieram prawa do opinii o filmie. Chodziło mi o to, ze Parczewiak niezle mnie rozbawił swoimi tekstami, co jest w tym filmie najlepsze (ze duzo się pali i wybucha). To z jednej strony smieszne, a z drugiej straszne.
I nie nazywaj nas ( mnie i motorcyle) debilami, skoro nie rozumiesz sam naszych intencji. Jezeli uwazasz ze kino polega na tym, zeby duzo wybuchało i sie paliło no to sorry, ale kim ty jestes?
Jeśli wpada fan Szklanej Pułapki 4 i woła że TF to film dla kretynów to będe go nazywał DEBILEM przy każdej nadarzającej się okazji.
Kino polega natym że są różne gatunki filmowe i każdy polega na czymś innym, a każdy widz może lubić dowolny ztych gatunków, 1, 2 a nawet wszystkie. a jeśli ktoś z tego powodu nazywa go debilem to sam nim jest. Nie rozsmieszaj mnie chłopcze bo Die Hard 4.0 polega własnie na strzelaniu i wybuchach a ty się nią podnieczasz wiec w dodatku jesteś hipokrytą.
A ty nie umies czytac ze zrozumieniem... Nie jestem zadnym fanem Szklanej Pulapki 4. Dalem mu tylko 7/10 i uznalem za jedynie dobre kino akcji bez rewelacji. Wiec nie przypisuj mi zachwytów nad tym filmem, gdyz nigdzie ich nie pisałem. Fanem to ja jestem poprzednich czesci Die Hard, ale na pewno nie czworki.
Ale zanim do dysusji sie przysiadziesz to moze najpierw warto byloby nauczyc sie cos poczytac ze zrozumieniem?