7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308325
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Ja to nie moge się doczekać Dragon Balla, to będzie film.

ocenił(a) film na 8
devon2

haha :) !! zgadzam się z przedmówcą ... Dragon Ball popularnośią bez problemu wgniata roboty w glebę ... Z drugiej jednak strony nie potrafię wyobrazić sobie realizacji filmu, jak oni niby mają wykonać Sajan z tymi postawionymi do góry włosami podczas ssj, żeby nie wyglądało to kiczowato i sztucznie ? :) no i w ogóle, film składałby się w 80 % z grafiki komputerowej i efektów specjalnych ...

ocenił(a) film na 10
Regnak

bez problemu? chyba jedynie w określonych kręgach zainteresowań...

ocenił(a) film na 10
gomez112rs

Zanim wyjdzie Dragon Ball<Vivat Piccolo>to ja pewnie babcią będę.Ale popieram film by się przydał.Chciałabym zobaczyć tego głąba Goku w akcji w filmie.W anime gosc był miejscami przesłodki a szczegulnie jego niewiedza.

ocenił(a) film na 10
Arli_Dreamcatcher

ale wogole kto miałby zagrac songa i rasztę??? ja sobie nikogo nie wyobrarzam ;/

ocenił(a) film na 7
devon2

jedno co pewne zaden znany aktor nie powinien w DB zagrac np songo - tom hanks;P a z efektami bedzie naprwde ciezko zeby to mialo rece i nogi ;/

ocenił(a) film na 9
marekloko

Dlatego Dragon ball może powstanie w 2050 roku ^^ xD

devon2

Ja tam bym się na taki film nie wybrała nie to żebym chciała Cie obrazić,ale nie znosze takich filmów dużo bardziej wole Transformers ( Po za tym nie sądze,żeby DB doczekało się pełnometrażowego filmu chociaż skoro Simpsonowie ( których też nie znosze ) się doczekali ;).

ocenił(a) film na 10
Auryl

Fakt ciężko było by z obsadą i do tego z efektami bo jakosc ciezko mi sobie wyobrazic bynajmniej na obecna chwile songa walczacego u boku szatana serduszko z frezerem,bubu czy np komorczakiem....z pewnoscia nie wygladalo by to w zaden sposob realistycznie.choc jakies 10-5 lat temu tez trudno bylo sobie wyobrazic transformers......

ocenił(a) film na 10
Auryl

Zoey ale tak zwanych pełnometrażówek<oavek> DB DBZ i DBGT było już nieco.Pozostał im tylko nie wykorzystany motyw filmu aktorskiego.A jak to zrobią to świat się skończy^^

Arli_Dreamcatcher

Wybacz zapomniałam wspomnieć,że mówie o filmie Live Action ^.^ Sorrka.

ocenił(a) film na 8
devon2

czekam juz chyba 5 rok na film DB XD no i gdzie on to nie wiem XD ale anime i tak rzadzi ;d nie ma to tamto :D

ocenił(a) film na 10
MastaBlasta

chociarz lubie dragon ball wole zeby go nie krecili bo to będzie klapa jak juz cos ;/

merowing

ja mysle że powinni poczekać jeszcze pare lat aż technika pojdzie do przodu bo nie wiem czy by dało rade dzisiaj zrobić dobrze ten film, za 20 lat wasze dzieci bedą sie śmiac z przestarzałych efektów specjalnych w Transformersach, a wasze wnuki ryczeć ze smiechu,

ocenił(a) film na 6
kajakolol

NO tu sie raczej nie zgodze bo nawet za 20 lat te efekty beda swietnie wygladac. A do autora postu: Dragon Ball wgniata Transformery popularnoscia w glebe?? Czlowieku na jakim ty swiecie zyjesz?? Z tym to ja sie tym bardziej nie zgodze jak prawdopodobnie wiekszosc na tym forum. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
danus1986

Ten post byl do Regnaka:)za krótki :)

danus1986

zobacz zwiastów fantastycznej czwórki z 1994 roku i film z 2005 czy 2007, mineło 11 lat a efektów nie ma co porównywać, przykłady można mnożyć

devon2

Bajka Dragon Ball była do "pupy" że tak powiem...głupszej niewidziałem.
Ale filmu jestem ciekawy