zawiodłem się
po obejżeniu filmu -raz 3_ci uważam go a racej fabułę za słąbą jak cherbata mojej ciotki :/ efekty- super, akcja- tylko w końcowej 1/3 filmu ale taż oke- muzyka ujdzie :D tak po szkolnemu na 3+
ale fabułą i niektóre modele transformerów to 1= jedyna na szynach!!
starscream - małpoodrzutowiec... soundvave czy jak mu tam ten magnetofonik- masakra.... robot kierownica<gleba,poroniny pomysł>
no i cała fabuła- kiepska... a no i byłbym zapomniał wspomnieć o twarzy optimusa po odśłonieciu maski- gadajaca bródka... któ mu dał tak nisko usta!!! bo kiego kija wogóle ma zdejmwaną maskę!!
esz... cały film oceniam na 7 efekty i akcję na 8 a fabułę i modele<niekóre> na 1 !!
a wiec drogi Reveni'e po pierwsze ten robocik o ktorego ci tak chodzi to feezli a nie zaden saundwave....... saundwave ma pojawic sie w czesci drugiej wedlug wszelkich znakow na niebie zi ziemii....:-).po drugie mowisz o fabule owszem zgodze sie z toba ze z tym szescianem to przesada jest i ja wolalbym legendarny motyw matrycy zamiast niego ale wolalbys by sens byl jak w bajce i zeby autobotyi decepty ganialy za energonem?zgadzam sie natomiast w pelnii ze wyglad niektorych robotow jest slaby-ironhide,megatron,starscreem-tylko ta trojka a moze i az ta trojka zostala zle zrobiona.
W końcu zaczynacie dostrzegać wady tego filmu jak choćby fatalny wygląd robotów, postęp :D
To, że dla Was roboty źle wyglądają to tylko wasze upodobanie, dla mnie to one idealnie wyglądają bo są zrobione przez specjalistów, którzy musieli to z kimś uzgodnić i wiedzą co zrobili, a jak jesteście tacy mądrzy to sobie sami zróbcie takie arcydzieło. To że w autach były roboty/hologramy to też wymysł twórców trochę mi się to nie podobało i zauważyłem, że tylko deceptikony używały tego. Co do filmu jestem w pełni usatysfakcjonowany. Pozdro.
PS: Ironhide rulezz
To, że dla Was roboty źle wyglądają to tylko wasze upodobanie, dla mnie to one idealnie wyglądają bo są zrobione przez specjalistów, którzy musieli to z kimś uzgodnić i wiedzą co zrobili, a jak jesteście tacy mądrzy to sobie sami zróbcie takie arcydzieło. To że w autach były roboty/hologramy to też wymysł twórców trochę mi się to nie podobało i zauważyłem, że tylko deceptikony używały tego. Co do filmu jestem w pełni usatysfakcjonowany. Pozdro.
PS: Ironhide rulezz