7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308317
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Ehhh

ocenił(a) film na 1

zawiodłem się
po obejżeniu filmu -raz 3_ci uważam go a racej fabułę za słąbą jak cherbata mojej ciotki :/ efekty- super, akcja- tylko w końcowej 1/3 filmu ale taż oke- muzyka ujdzie :D tak po szkolnemu na 3+
ale fabułą i niektóre modele transformerów to 1= jedyna na szynach!!
starscream - małpoodrzutowiec... soundvave czy jak mu tam ten magnetofonik- masakra.... robot kierownica<gleba,poroniny pomysł>
no i cała fabuła- kiepska... a no i byłbym zapomniał wspomnieć o twarzy optimusa po odśłonieciu maski- gadajaca bródka... któ mu dał tak nisko usta!!! bo kiego kija wogóle ma zdejmwaną maskę!!
esz... cały film oceniam na 7 efekty i akcję na 8 a fabułę i modele<niekóre> na 1 !!

ocenił(a) film na 10
raven69

a wiec drogi Reveni'e po pierwsze ten robocik o ktorego ci tak chodzi to feezli a nie zaden saundwave....... saundwave ma pojawic sie w czesci drugiej wedlug wszelkich znakow na niebie zi ziemii....:-).po drugie mowisz o fabule owszem zgodze sie z toba ze z tym szescianem to przesada jest i ja wolalbym legendarny motyw matrycy zamiast niego ale wolalbys by sens byl jak w bajce i zeby autobotyi decepty ganialy za energonem?zgadzam sie natomiast w pelnii ze wyglad niektorych robotow jest slaby-ironhide,megatron,starscreem-tylko ta trojka a moze i az ta trojka zostala zle zrobiona.

ocenił(a) film na 1
kajufilm

W końcu zaczynacie dostrzegać wady tego filmu jak choćby fatalny wygląd robotów, postęp :D

ocenił(a) film na 10
kajufilm

a ten robocik magnetofon to Frenzee a nie "Feezli":))))))pozdr

ocenił(a) film na 10
raven69

To, że dla Was roboty źle wyglądają to tylko wasze upodobanie, dla mnie to one idealnie wyglądają bo są zrobione przez specjalistów, którzy musieli to z kimś uzgodnić i wiedzą co zrobili, a jak jesteście tacy mądrzy to sobie sami zróbcie takie arcydzieło. To że w autach były roboty/hologramy to też wymysł twórców trochę mi się to nie podobało i zauważyłem, że tylko deceptikony używały tego. Co do filmu jestem w pełni usatysfakcjonowany. Pozdro.

PS: Ironhide rulezz

ocenił(a) film na 10
raven69

To, że dla Was roboty źle wyglądają to tylko wasze upodobanie, dla mnie to one idealnie wyglądają bo są zrobione przez specjalistów, którzy musieli to z kimś uzgodnić i wiedzą co zrobili, a jak jesteście tacy mądrzy to sobie sami zróbcie takie arcydzieło. To że w autach były roboty/hologramy to też wymysł twórców trochę mi się to nie podobało i zauważyłem, że tylko deceptikony używały tego. Co do filmu jestem w pełni usatysfakcjonowany. Pozdro.

PS: Ironhide rulezz

ocenił(a) film na 7
cronodevil

Jak dla mnie film na 6 Efekty faktycznie świetne ale fabuła a zwłaszcza dialogi były na tragicznym poziomie