7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308330
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Fantastyczna Odskocznia

użytkownik usunięty

Na wstępie chciałbym wszytkich ludzi zaprosić na ten filmik do kina. Taki efekciarski film trzeba zobaczyć na wielkim ekranie. Hmm... powiem wam tak. Wczoraj byłem na nim w kinie i od bardzo długiego czasu nareszcie nie żałuje tych 17 zł wydanych w kinie. Nie słuchajcie tych co mówią że to gniot czy badziewie... Jeżeli szukają bardziej ambitnego kina to niech idą na ekranizacje jakiejś ksiązki, a nie komiksu... A tak poważnie, to naprawde Transformersi są filmem s-f, akcji i w pewnych momentacj komedią. Naprawde film trwa ponad dwie godz. i powiem wam, że siedziałem w kinie i nawet nie mrugałem ;) Szczerze polecam bardzo. Efekty specjalne są kozak, dialogi wporządku, a do scenariusza nie ma co się przeczepiać :) Więc kto lubi dobre kino s-f niech leci po bilecik i do kina :D Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7

Zgadzam się z tobą w zupełności :]
Ps. Mógłbyś dodać ocene ;]

użytkownik usunięty
Johnson

Racja, zapomniałem :)) 9+/10 :) ale naprawde jak dam 10-/10 to nic się nie stanie ;) Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 5

No w filmie były świetne efekty. Najlepsze sceny były jak dla mnie w mieście, po prostu świetne. Fabuła tez niczego sobie, ale już trochę taka przejedzona. No a dialogi spoko prawda;), już po zakończeniu filmu ci rodzice mi się podobali jak dawali wywiad;]. Oczywiście daje 10/10.

użytkownik usunięty
Wielebny

Proste :D Dobrze, że w filmie pojawiło się wiele wątków komediowych :) Ubarwiło to i tak bardzo dobre kino :)

ocenił(a) film na 5
Wielebny

Przepraszam, pomyliłem się;D. Daję ocenę 8/10.