Na wstępie chciałbym wszytkich ludzi zaprosić na ten filmik do kina. Taki efekciarski film trzeba zobaczyć na wielkim ekranie. Hmm... powiem wam tak. Wczoraj byłem na nim w kinie i od bardzo długiego czasu nareszcie nie żałuje tych 17 zł wydanych w kinie. Nie słuchajcie tych co mówią że to gniot czy badziewie... Jeżeli szukają bardziej ambitnego kina to niech idą na ekranizacje jakiejś ksiązki, a nie komiksu... A tak poważnie, to naprawde Transformersi są filmem s-f, akcji i w pewnych momentacj komedią. Naprawde film trwa ponad dwie godz. i powiem wam, że siedziałem w kinie i nawet nie mrugałem ;) Szczerze polecam bardzo. Efekty specjalne są kozak, dialogi wporządku, a do scenariusza nie ma co się przeczepiać :) Więc kto lubi dobre kino s-f niech leci po bilecik i do kina :D Pozdrawiam :)
Racja, zapomniałem :)) 9+/10 :) ale naprawde jak dam 10-/10 to nic się nie stanie ;) Pozdrawiam :)
No w filmie były świetne efekty. Najlepsze sceny były jak dla mnie w mieście, po prostu świetne. Fabuła tez niczego sobie, ale już trochę taka przejedzona. No a dialogi spoko prawda;), już po zakończeniu filmu ci rodzice mi się podobali jak dawali wywiad;]. Oczywiście daje 10/10.
Proste :D Dobrze, że w filmie pojawiło się wiele wątków komediowych :) Ubarwiło to i tak bardzo dobre kino :)