Moim zdaniem film jest bardzo slaby.Jednak trzeba przyznac ze efekty sa
zarabiste :D, ale same efekty filmu nie tworza, i tak efekty ok, fabula do
bani, gra aktorska do bani, humor do bani. Moja ocena 3/10.Bardzo sie zawiodlem na tym filmie.
Patrzac na twoje ulubione filmy (bardzo jest ich duzo) wogole twoj komentarz nie ma sensu bo nie znasz sie na kinie skoro masz na liscie "Stary gdzie moja bryka" (jeden z najgorszych filmow jaki powstal nie liczac niskobudzetowek) i American Pie 3. Poza tym nie masz zadnego filmu sci-fi wiec nie lubisz tego gatunku i dlatego wogole nie powinienes sie udzielac na tym forum. Ja np. nie komentuje telenowel i meleodramatow bo ich po prostu nie lubie.
W ulubionych mam filmy typu "stary gdzie moja bryka" poniewaz sa to filmy
glupie i lekkie dzieki ktorym moge sie zrelaksowac po filmach typu "pila".
I nie uwazam ze "stary...." to jest dobry film. Jest to film dobry do
obejrzenia np. przed wyjsciem do szkoly, zeby sie odprezyc.
Heh humoru raczej czepiać się nie powinieneś, chyba że bawią Cię takie filmy jak ''Piła''.
Film moze nie zachwyca fabułą ale efekty są świetne i to jest głównym atutem filmu jesli ktoś szuka dzieła sztuki to nie w filmach tego typu je ogląda sie dla efektów i klimatu oglądnij sobie Pana Tadeusza tam masz wszystko ;) Pozdrawiam.
Ocena filmu 8/10
Nie jestem zawiedziony ani trochę (nie wiem czego się inni spodziewali). Jak na tego typu produkcje to bardzo dobrze wypadł (w porównaniu chociażby ze spidermanem). Ot jak sam powiedziałeś, lekki film na wesoły wieczór, na którym nie trzeba będzie się zastanawiać za wiele, a oczy będzie cieszył efektami FX. Tyle ;)