7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308307
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Michael Bay utalentowany reżyser (szacun za Twerdze)...zapowiada sie fajnie...ale zwastun jest troche nie wyraziny...robao niszczy sąde...piszą coś o jakimś jedynym ostrzeżeniu i pokazują zanczek Autobotów, jak by byli to ci źli O_o...jeżeli koncepcja tego filmu będzie taka że roboty atakują ziemie i ratują nas amerykanie...to ja dziękuję =="...i trzeba skopać zad japońcom że im prawa sprzedali)(#...ale jestem dobrej myśli bo widziałem tapete z znakiem Decepticonów^^...więc poprostu trailer jest kiepski^^

Angelos

Zwiastun o którym piszesz to tylko niefortunna zapowiedź i nie zawiera fragmentów filmu Na właściwy trailer pewnie jeszcze trochę poczekamy.

adzej

ufff...no i dobrze^^...no bo naprawde przez chwile sie zamrtwiłem.

ocenił(a) film na 9
Angelos

Dlaczego ci co naj mniej wiedzą naibardziej się mądrują? Nie bedzie to film o tym jak amerykanie ratująziemie, widziałeśw ostatnim czasie taki film? Filmy o bohaterskich amerykanach to był hit lat 90 ale ni teraz. Film opowiada o wojnie autobotów z desciptionam, a ludzie nie wiedzą kto jest po ich stronie i poprostu chcą zniszczyć wszystkie roboty. Jesli chcesz siędowiedziećtroche o szczegułach filmu to wpadnnij na mój blog, jest tam wiele informacji i o wiele więcej zdięć.

Stefan_Mirecki

Nie mądruje sie:P...poprostu napisałem jakie miałem odczycia co do tego zwiastuna^^...a co do do tego że ,amerykanie ratją świat albo są najlepsi na świecie to ciągle sie to zdaża w amerykaniskich produkcjach^^...
...a o Transformets sie ni martwie jest w dobrych rękach^^

ocenił(a) film na 9
Angelos

No to sorry,może siemyliłem, to wpadnij do mnie na bloga.

adzej

jak sie okazuje to z ta sonda to fragment filmu

użytkownik usunięty
The_Fallen

Ale masz zapłon.

http://kwejk.pl/obrazek/699875/facepalm.html

Dla jaj odpowiadałem

użytkownik usunięty
The_Fallen

Bo może ja też dla jaj odpisałem? <facepalm>

Nie musisz się tak szybko irytować, to nic wielkiego...

Ja się nie irytuje  ̄ω ̄