Nie chodzi mi o anime ani o filmy typu 'Robocop' ;] chodzi mi o filmy z wielkimi mechami w roli glownej. Czekam w tym topicu na tytuly.
Btw strasznie malo [albo ja o tym nic nie wiem] jest filow o mechach. Milo by bylo gdyby powstal fim o Armored Core.
Maly saple http://www.youtube.com/watch?v=i0MmsXdgszA&mode=related&search=
takich filmow jest malo...chyba wogole takich nie ma procz transformersow!!!jezeli cos podchodzi pod temat o ktory ci chodzi to moze to byc hmm np."JA ROBOT",albo terminatory ale to tez jest zupelnie cos innego niz transformersy!!!!...:(
byl kiedys taki film o pilotach mechow ktorzy walczyli na arenie, niestaty nie pamietam jak sie nazywal.
Robotjox. Film klasy C. Powstał nawet jego sequel - jeszcze słabszy i nie mający wiele wspólnego z oryginałem poza tytułem i jedną akcją z mechem na końcu filmu. Cała reszta to jakiś pseudokryminał i poszukiwanie mordercy-androida.
Chlopcy a Generala Daimosa nie pamietacie?to sprawdzcie na allegro co to jest!!!!!!!jeszcze starszy jak transformery bo start anime to 1978r!!!!!!!i bardzo fajny a jak co to ROBOTIX!!!!!! ten drugi tytul i tez fajne choc transformers dzieki optikowi i megatronowi ugruntowaly na lata swoja magie i marke!!!!!!!!!!!!!!!