7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308633
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

zdaje mi sie ze z transformerami będzie tak samo ja z filmem "300" na początku wskoczą nawet na 20 miejsce w top świat a potem spadną daleko poza czołowa setkę.. a tak na marginesie to daje 10/10 :P :D

ocenił(a) film na 9
Maciejka

Mi się także podobało i daje no.. może 9/10 :P

ocenił(a) film na 4
CzArNa_OwCa_2

Pomiędzy "300", a "Transformers" jest przepaść (na korzyść tego pierwszego filmu).
Jest już parę nie wyjaśnionych wysokich not pewnych filmów na filmweb. Ten wzbudza szczególne kontrowersje bo mnóstwo dzieci poszło na ten film (im się może podobał bo nie wymagają za wiele od kina) ale choć trochę obiektywny widz wie, że to gniot poniżej oczekiwań.

ocenił(a) film na 9
Mad_X

Matucha nie zgadzam sie z Toba... może i na ten film poszło mnóstwo dzieci ale nie tylko one były zachwycone tym filmem ... sam znam ze 300 osob z GG i "Tibi" (każdy ma powyżej 17 lat :P)którzy po obejrzeniu tego filmu spadli z krzesła (oczywiście z warzenia :P)...

ocenił(a) film na 9
Maciejka

oczywiście tam miało być napisane z "wrażenia" a nie "warzenia" ::D sry :]

ocenił(a) film na 8
CzArNa_OwCa_2

Ogolnie film fajny ale za malo w nim akcji. Całkowicie niepotrzebne są te spowalniacze typu rozwazania jakichs dzieciakow.

ocenił(a) film na 6
Maciejka

Myśle że szybko nie spadnie. Film 300 mi sie wyjątkowo nie podobał i to prawda że istnieje duża przepaść pomiędzy 300 a Transformers lecz na korzyść tego 2 filmu. (Transformers 10/10 :DD)

ocenił(a) film na 1
Codex

Spadnie bardzo szybko. Teraz do kin pójdą ci którzy nie poszli jak podpaleńcy i zaczną się sypać oceny od 3 do 5. Góra 6/10. "300" było genialnym filmem. Aktorstwo,reżyseria i scenariusz. A w TF nie ma niczego z wymienionych. Bay po raz kolejny zawiódł.

ocenił(a) film na 10
Maciejka

to obejrzyjcie sobie parodie "300" na youtubie !! tam jest pokazane co w tym filmie było "tak wsapniale" ^^^^ boki zrywac ^^^

ocenił(a) film na 1
Speedfan

Masz zapłon. Wszyscy to już dawno widzieli. Nawet jest śmieszna.