jakie nowe transformery ewentualnie chcielibyscie zobaczyc w nastepnej czesci?????i w deceptikonach i autobotach no i kogo na zastepstwo Megatrona???:)))))
Hmmm uważam ze ten temat lepiej było założyć w zakładce Transformers 2 co istnieje na filmwebie
hehehe badzmy realistami...narazie powstanie 2 czesci to domniemane plotki...wiec ja chcailbym uslyszec opinie ludzi ktorzy jeszcze zyja 1 czescia,bo chyba to forum odwiedza wiecej urzytkownikow niz TF2???!!!:))))))))pozdro
Nom tak myślę że Starscream będzie dowodził do odbudowy lub odrodzenia megatrona .Na końcu filmu jest wzmianka optimus krzyknął nie Sam wiec możliwe że tak sie stanie. Co do innych robotów trudno powiedzieć może odbudują je jak to w bajce było na każdym kroku repair i repair
''Hmmm uważam ze ten temat lepiej było założyć w zakładce Transformers 2 co istnieje na filmwebie''
1 Zgadzam sie
2 Czy jest sens rozmawiania o tym skoro u nas nie wyszła jeszcze cz 1
3 i tak jak powiedział użytkownik WOJTACHNIO
''narazie powstanie 2 czesci to domniemane plotki''
w sumie macie racje po czesci!!ale to wszystko przez to ze ogladalem 1 i poprostu nie moge sie juz doczekac kontynuacji....i z checia zobaczylbym wiecej robotow na ekranie heh:))))))))))
Ludzie plotki to byly jakis czas temu powstanie dwojki jest pewne jak skala i to w przeciagu dwoch lat,jesli nie zrobi to bay to zrobi to ktos inny choc watpie by chcial pozbywac sie kury znoszacej zlote jajka....... po drugie znalazlem na necie jakis fragment wywiadu z nim i sam mowil ze ma wiele pomyslow odnosnie powstania czesci drugiej-,,Na wiele wielkich robotow".Jedyna rzecza ktora wyczailem juz z opinii tworcow jest to ze powaznie mysla nad construktikonami a co za tym idzie Dewastatorem.z tym ze ale male- nie wiem czemu w 1nce orginalnego Browla(Czolg) nazwali Dewastatorem no i benecrusher czyli zasadnicza czesc dewastatora zginal od miecza optimusa-swoja droga ten motyw z mieczem dosc intrygujacy jest bo to Transformery a nie rycerze okraglego stolu.... to tak jakby Batman skakal po budynkach za pomoca pajeczej sieci.. ala spiderman
No fakt mnie też to dziwiło że nazwali Brawla Dewastatorem,który powstaje przecież przez połączenie pięciu Construktikonów.
Co do miecza pamiętaj że w legendarnej walce w The Movie Optimusa i Megatrona,Megatron używa miecza laserowego(to ukłon w stronę Star Wars),to jedno z nawiązań do The Movie.