Nie widziałem tego filmu. Obejrzawszy zwiastun nie planowałem nawet rzucać na niego okiem, bo spodziewałem się kolejnej "strzelanki".
A tu... o rety! 39. miejsce w rankingu filmwebu na najlepsze filmy w historii! No, no. Czyżby powstała nowa KLASYKA?? Czyżbym musiał zmienić zdanie?
A tu... o rety! 39. miejsce w rankingu filmwebu na najlepsze filmy w historii!
Za miesiąc będzie 300któreś..
moze i bedzie 300 ktores ale zyski z tego filmu beda jedne z najwyzszych w histori kina :P
Ten film jest SUPER. Mi sie strasznie podobał i jak dla mnie to jest ARCYDZIEŁO.:DDD
A wiecie dla czego jest taki popularny?? bo wielu ludzi czekało po 20 lat na sfilmowanie swoich ulubionych bochaterów kreskówek i co by kto nie napisał nie zmieni to faktu że jest to hit i będzie hitem jeszcze bardzo długo.
Może bzdety gadam, ale skoro jest bardzo prawdopodobne, że powstanie druga część, to od tego tylko nie wielki krok, żeby powstała nam bardzo modna w ostatnim (np Spider-Man), czasie trylogia. Jeśli tak się stanie to wydaje mi się, że to będzie jedna z najbardziej kasowych trylogi w histori kina (może z wyjądkiem "Gwiezdnych Wojen" i kilku innych klqasyków).Ale myśle, że Spider-mana i Władcę pierścieni pobije pod względem finansowym.
Oby - :) zresztą z drugiej strony nie jest to takie ważne, ważne jest żeby te nastepne częśći albo część powstała.