7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308633
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

...w różnych kolorach, bo opis/reklama tego filmu w żaden sposób nie sugeruje dla kogo jest. Tak, już wszyscy wiedzą ile lat trzeba mieć żeby się podobał. To niemal remake wojowniczych żółwi ninja, tylko efekty zrobili lepsze. Nie mogę powiedzieć nic złego o efektach, a szkoda bo mam ochotę powiedzieć, że cały film był do d****!
Nie wiem jakim cudem ten film jest taki popularny i ma tyle gwiazdek. Powinno się tez wprowadzić wiek oceniających/komentujących żeby nie mieć wątpliwości co do filmu.
To byłem ja, ćwierćwieczny komentator.

użytkownik usunięty
borzole

wiesz,jakto sie mowi o gustach sie nie dyskutuje.ja wlasnie sie spodziewalem dobrej dawki humoru i duzo efektow specjalnych,w sam raz na wakacyjny "czas",milo lekko i przyjemnie.pozdrawiam

ocenił(a) film na 10

... dokładnie ... dlaczego mamy oglądać ciągle ambitne filmy ;) ... transforemrsy to film w sam raz na lato noo nic mu nie brakuje do tego żeby się dobrze bawić na nim ... ale każdy ma swoje zdanie ... pozdrawiam

ocenił(a) film na 8

Mi się film bardzo podobał, efekty świetne (oscar murowany) gra aktorów przekonywująca i dobra. Nie rozumiem ludzi co piszą na forum że mało ambitny itp.. A czego się spodziewacie po takim filmie ? że będzie opowiadał o perypetiach robota chorego na raka czy co ? Bardzo dobre kino i szczerze polecam ;) TYLKO WYBIERAĆ SIĘ DO KINA A NIE W DOMU JAKĄŚ KOPIE OGLĄDAĆ :P