7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308626
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Prośba do wszystkich zwolenników filmu. PODDAJCIE SIĘ nic nie wskóracie, nie "przegadacie" tych spryciarzy, oni (i pare innych userów) ciągle będą bronić swojego zdania, że film ten jest gniotem. Nie zaśmiecajcie forum, bo nie ma takiej potrzeby, ja (:)) już się poddałem. Wiem swoje - MI się spodobał.

ocenił(a) film na 9
Whiskers

A oni próbują ''przegadać'' że film to gniot :P. Ja tam nawet sie kłóciłem xD

Darth_Carnage

to prawda ONI będą ciągle szukać wad i usilnie nas przekonywać , że film to "gniot" nie rozumieją, że komuś ten film mógł się podobać i , że po prostu ludzie mają różne gusta i każdemu co innego się podoba . Nie potrafią uszanować cudzego zdania a to ,że obrażają innych świadczy jedynie o ich braku kultury i tolerancji. Ja rozumiem , że IM się nie podobał - ok ,mi pewnie też nie podobają się jakieś filmy które IM przypadły do gustu - to NORMALNE i nie wmawiam im ,że powinien się podobać.To dobrze , że jest tak wiele gustów dzięki temu mamy tak wiele gatunków nie tylko filmów bo gdyby był jeden to była by to masówka i nuuuda. Fajnie , że każdy w danym filmie dostrzega coś innego i dzieli się tym z innymi.
a co do Transformers to jest to typowy komercyjny przebój kinowy. Myślę, że nie ma sensu zarzucać mu braku wyjątkowej fabuły bo dla twórców nie była ona najważniejsza - najważniejsi byli Transformers - ich pokazanie - przecież grafika i efekty specjalne są naprawdę świetne <nie to co w Next>
Każdy w filmach szuka czegoś innego i co innego go zaspokaja ONI chyba nie znaleźli tego czegoś więc zachowują się teraz żałośnie <poprzez swoje komentarze>- ja już nie mam zamiaru śledzić ich wypowiedzi bo to po prostu strata czasu.
Fajnie by było żeby każdy zostawił swój komentarz - w formie swojej oceny oraz wymienił sie swoimi spostrzeżeniami i ok a nie obrzucał innych błotem..
Ludzie pomyślcie trochę nad tym..