Ogólnie nie lubię tego typu filmów, w których tylko efekty komputerowe dominują, maja banalną, schematyczną fabułe. Ale ten film to wyjątek, efekty naprawdę grubo ponad przecietną, (nominacja do oscara na bank) na plus na pewno też dużo humoru. Bawiłem się świetnie. Film na pewno nię będzie tak długo zapamiętamy jak Terminator, Obcy itp. bo w Transformers nie ma tego klimatu, fabuły ale to 100% czysta rozrywka. i ponad 2 h. bawiłem się świetnie 8.5/10
PS: Napiszcie ile macie lat i czy się Wam podobał czy nie , zobaczymy jaka będzie średnia, i czy faktycznie film jest dla nastolatków ;)
Popieram Cie w tym co napisales...ale moim zdaniem film ten jest dla kazdego kto lubi tego typu "akcje" ! ! PS mam 21.
To film, na który należy iść tylko i wyłącznie do kina. Taki typowy odstresowywacz ;) Moim zdaniem z efektami nieco przesadzili, tworząc jeden wielki fajerwerk, podczas którego ciężko coś wyłapać (często nie wiedziałem kto jest kto, wśród robotów).
Jednak film swoje zadanie (czyli dostarczenie rozrywki) spełnia i w tej kategorii jest bardzo dobry.
Ogólnie 7+/10. Aha - wiek: 20 :)