Wlasnie skonczylem ogladac:).Nie bede sie rozpisywal:]....dawno nie widzialem tak dobrego filmu:)!!!
ja też się do tego dołączam,film wywarł na mnie ogromnie wrażenie,super efektu i w ogóle ...
To co mnie drazniło w tym filmie to przemowy bohaterów... wątek miłości który jest utarty i czasami przesadzona muzyka, zbyt efektowna w stosunku do wydarzeń. Ale efekty wynagradzały wszystko :) Wszystko wyglądało naprawde realnie :) Film rewelacyjny. Mimo tych rzeczy które mi się nie podobały daje 10/10 ponieważ nigdy nie będzie filmu idealnego :)
POLECAM !!! :) z chęcią poszedłbym jeszcze raz :) i tak w ogóle to powinien być film z kategorii Akcja, Komedia i sc-fiction :P (czy jak to sie pisze)
nigdy nie będzie filmu idealnego?? masz racje juz nie bo takie juz były, teraz bardzo rzadko wychodzi dobry film a co dopiero idealny, większośc produkcji to nastawione na zarabianie kasy komercyjne syfy dla malolatów kórym nie trzba dużo do szczescia, brak wątków i duzo efektów specjalnych jest dla was ideałem filmu.
każdemu podoba się coś innego,a ty nie musisz od razu wszystkich wyzywać ponieważ ten film tobie nie podpasował
ja juz bylem na tym filmie w kinie dwa razy i jak bedzie we wrzesniu w imaxie to obowiazkowo tez ide ;D