7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308626
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Mistrzostwo!!!

ocenił(a) film na 10

Wlasnie skonczylem ogladac:).Nie bede sie rozpisywal:]....dawno nie widzialem tak dobrego filmu:)!!!

azi18

Zgadzam się, film świetny, wyszedłem z kina w pełni usytysfakcjownowany.

ocenił(a) film na 10
Edward_Nozycoreki

ja też się do tego dołączam,film wywarł na mnie ogromnie wrażenie,super efektu i w ogóle ...

ocenił(a) film na 10
michal_mimi

To co mnie drazniło w tym filmie to przemowy bohaterów... wątek miłości który jest utarty i czasami przesadzona muzyka, zbyt efektowna w stosunku do wydarzeń. Ale efekty wynagradzały wszystko :) Wszystko wyglądało naprawde realnie :) Film rewelacyjny. Mimo tych rzeczy które mi się nie podobały daje 10/10 ponieważ nigdy nie będzie filmu idealnego :)

POLECAM !!! :) z chęcią poszedłbym jeszcze raz :) i tak w ogóle to powinien być film z kategorii Akcja, Komedia i sc-fiction :P (czy jak to sie pisze)

pele_5

nigdy nie będzie filmu idealnego?? masz racje juz nie bo takie juz były, teraz bardzo rzadko wychodzi dobry film a co dopiero idealny, większośc produkcji to nastawione na zarabianie kasy komercyjne syfy dla malolatów kórym nie trzba dużo do szczescia, brak wątków i duzo efektów specjalnych jest dla was ideałem filmu.

ocenił(a) film na 10
pawel_suli

każdemu podoba się coś innego,a ty nie musisz od razu wszystkich wyzywać ponieważ ten film tobie nie podpasował

pele_5

ja juz bylem na tym filmie w kinie dwa razy i jak bedzie we wrzesniu w imaxie to obowiazkowo tez ide ;D

ocenił(a) film na 10
azi18

ja napisałem tylko co mi sie nie podobało :) ale o nie krytykuje :) bo sam realizm oddano super :)

Dla mnie idealny film to Człowiek w Ogniu :P