7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308633
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Witam
Nie rozumiem dlaczego tak jedziecie po Ichigo??? Przecież po to jest to forum żeby wyrażać swoje opinie. Ona nie napisała nic obraźliwego jedynie wypowiedziała się na temat filmu. Poza tym są filmy mniej lub bardziej naciągane. Mnie osobiście "Szklanej pułapki" bardziej podobały sie pierwsze 3 części, w czwartej już troche przegieli w paru momentach(samochód w windzie, skok na samolot czy akcja w tunelu. Ja osobiście tez nie przeglądam wszystkich trailerów zeby sie wybrać do kina na jakis film wiec rozwalają mnie teksty typu "To po co oglądałaś ten film? Jeżeli ledwo na nim wytrzymałaś, bo ci się nudziło ". To ja zadam pytanie w drugą stronę, to po co iść do kina na film w którym z góry wiadomo o czym będzie (recenzje, trailery, itp)?? Co do piwa to "normalni" ludzie też biorą je do kina, chyba że jest sie 17 letnim gostkiem który po wypiciu jednego czy dwóch piw traci jasność umysłu i nie rozumie o czym był film:)
Pozdrowionka dla Ichigo i nie przejmuj sie opiniami

ocenił(a) film na 10
krzychu1980

Dobra już rozumie że ją bronisz, ale nie mogłeś tego zrobić w jej temacie? Musiałeś zkładać nowy "bezsensowny" który sie nie tyczy filmu Transformers?

A mnie przedewszystkim zraziło to jak napisała "nie idźcie do kina , szkoda na bilet" a sama w kinie na nim nie była...
I jeszcze to "szukanie czegoś więcej", gdyby każdy film miał jakieś głębsze przesłanie to cały świat by powariował, bo ludzie czasami lubią obejrzeć coś normalnego, łatwego do zrozumienia, jakąś akcje itd...

"ja zadam pytanie w drugą stronę, to po co iść do kina na film w którym z góry wiadomo o czym będzie (recenzje, trailery, itp)??"

Po 1: nie każdy czyta recenzje, i ogląda trailery (bo jak ich film bardzo interesuje to nic nie chcą o nim wiedzieć dopóki sami sie nie przekonają o nim w kinie)

Po 2: często nie wszystko jest pokazywane i pisane co sie w danym filmie dzieje

Po 3. Ja po nikim nie chce "jechać" :D Tak poprostu działa adrenalina;p

Napisałem to wszystko tu żeby wyjaśnić, ale chyba i tak temat pójdzie do skasowania. Czyli moje pisanie poszło na marne;p

Pozdro...

Grzegorz210

spoko.
Temat napisałem nowy bo sie pomyliłem i nie wiem ale chyba na tym forum brak jest możliwości poprawiania lub usuwania swoich postów??
Ja również czasami lubie oglądać coś lekkiego gdzie toczy sie tylko akcja. Może tematu nie wykasują:)
Pozdrowionka