Po obejrzeniu filmu byłem bardzo mile zaskoczony doskonałymi efektami, świetną i klimatyczną muzyką, obsadą.... prawie wszystkim. Jedyne co mam do zarzucenia to tematyka a mianowicie malutki i lekki samochód rozwalający się w ogromnego kilku-tonowego robota, który jak tylko zrobi krok ziemia się trzęsie!Doskonały i widowiskowy film. Ogólnie polecam wszystkim którzy lubią jak w filmie są świetne efekty itd., ale jeżeli ktoś woli głęboką fabułę, realizm itp. może być tym filmem nieco rozczarowane, ponieważ fabularnie jest on przeznaczony dla widzów młodszych.
|"Jedyne co mam do zarzucenia to tematyka a mianowicie malutki i lekki samochód rozwalający się w ogromnego kilku-tonowego robota, który jak tylko zrobi krok ziemia się trzęsie!"|
A ty myslałeś że co to jest? telenowela wenezuelska albo film fabularny? TO SCIENCE FICTION więc wszystko może się zdarzyć, to tak jakbyś napisał że statki kosmiczne w Gwiezdnych Wojnach wyglądaja nierealistycznie. Głupota.
|"ale jeżeli ktoś woli głęboką fabułę,"|
Tu nie ma fabuły, liczy się tylko akcja i efekty specjalne i z góry było to wiadomo, a jesli ktos poszedł do kina na Transformersów patrząc tylko na jakąś głęboką fabułę i się zawiódł to nie upoważnia go to do wykładania swoich żalów i pretensji na filmwebie. koniec kropka.
|"przeznaczony dla widzów młodszych. "|
Nie powiedziałbym.
Zgadzam sie z panem do gory! TEMATYKA? To sa transformersy do jasnej cisnej, a nie film o przemijaniu, albo o sensie zycia! Tematyka w takich filmach odgrywa akurat najmniejsza role!
czeros44:
Zrzuc prawdziwy samochód z 1 pietra, ustaw kamere na sttywie i filmuj, zobaczymy czy czy podskoczy!