Narazie jest 9,39/10 hehe. Ciekawe do ilu spadnie i na czym się ustatkuje. :) Osobiście nie przepadam za hoolywódzką papką w stylu spider-manów czy narodzin zajebiaszczego srebrnego serfera, hulków itd. lub Tokio Drift, ale Transformersy tak czy siak mają w sobie ogromny potencjał. raz, że muza, dwa roboty, trzy humor, cztery fajna historia na 2h filmu, która nie nudzi i nie próbuje być patetyczna, tym razem nawet bez flag amerykańskich:)
Wydaje się mi sie, że tak powinno wyglądać KINO ROZRYWKOWE NA WYSOKIM POZIOMIE. I jeżeli patrzeć na to w tej kategorii to bezprzecznie jest to 10/10 bez minusów.
A i nie jest fanem Transformersów i koło kija mi wisi czy roboty wyglądają tak samo jak w bajce i czy są odpowiednio zcharakteryzowane. bo zwyczajnie wyglądają fajowo. I film to film, tak jak batman nie nosi stroju z materiału w filmach, a gumę, a X-meni nie mają jaskrawych strojów, tak tutaj poczyniono pewne zmiany. Jak dla mnie in plus. Jak na około 2h sklecenia wszystkiego.
Wogóle to szykują z tego Trylogie wkluczając beast warsy, więc myśle że będzie fajno.
A film z pewnością fajniejszy i zabawniejszy niż Piraci 3:) I nie robiony na siłę, bo witać tu wizje i mase pomysłów:D
Obejrzałem jedynie Beast Warsy z serii Transformers i czasami te pierdoły na CN. więc też taką lebiegą w temacie to nie jestem:D
zgadzam sie w 100%:)))))))film ma szanse stac sie murowanym hitem i zapewne sie stanie:)))roboty rzeczywiscie ciekawe i wykonane z perfekcyjna dokladnoscia(te transformacje starscreama albo bonecrushera...ahhh palce lizac)!!!i dawka humoru tez jest i bardzo dobrze dopasowana(tak przynajmniej wynika ze spotow i clipow:)))
pzdr:)