Daje temu filmu 2 tylko dlatego że pokazuje on że efekty specjalne dla mało ambitnych reżyserów są w dzisiejszych czasach niestety ważniejsze od scenariusza co bardzo źle o nich świadczy jak i o dzisiejszym kinie
W pełni się zgadzam. W filmie nie ma nic prócz efektów.... Tragedia. Cenić efekty nad scenariusz.
ee nie ma nic prócz efektów? chyba raczej niebardzo, jest wiele zabawnych i oryginalnych textów co teraz rzadko się zdarza w takich filmach, do tego jest pewne przesłanie którego widze - wy- zwykli smiertelnicy nie zauwazyliscie. ;] no nic, trudno, sa ludzie i parapety... pzdr
Śmieszne texty?? To ty jesteś śmieszny. Ty masz poczucie humoru chyba na poziomie "Scary Movie" tudzież "Epic Movie". Film denny,bez śmiesznych textów,jedynie z efektami,które i tak nie powalają.
Rozumiem dtxd że to ty jesteś tym parapetem :-] no i zgadzam się z przedmówcą film jest deny i bez żadnych rewelacji a wielka szkoda bo sam pomysł na stworzenie filmu o wielkich robotach był wręcz bardzo dobry lecz głównie kiczowaty reżyser Michael Bay dno totalnie niestety to spaprał bo aby w produkcje tego typu można by uznać za rewelacje muszą być dobre efekty specjalne które w Transformers nawet nie powalają jak i dobry scenariusz a gdy nie ma któregoś z tych elementów film jest najzwyczajniej mówiąc do dupy
No i bawi mnie wasze podejście do kina które wygląda tak że efekty przedewszystkim aż mi sie wielki banan na twarzy pojawia gdy takie opinie czytam
ten film jest właśnie dlatego dobry bo jest przepakowany akcją :D dlatego ten film jest świetny w swoim gatunku. Czego ty się spodziewałes w filmie tego typu. Jakiejś wielkiej gry aktorskiej? Tu na to nie mam miejsca. Ten film to akcja, walka i efekty specjalne i w tych detalach zostało to spełnione w 120%, bardzo polecam, opłaca się iść do kina. Nie oglądac na komputerze to nie to samo...