7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308633
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80276,4396884.html

Co wy na to? Facet w ogóle nie wspomniał o komiksie, serialu i filmie kinowym... Ignorancja z tego tekstu wypływa niczym wody płodowe z mającej rodzić kobiety...

Gladka

Heh, kłania się czytanie ze zrozumieniem. Orliński wspomina o komiksie i animacjach, ale robi to tak mimochodem, że przy pierwszym czytaniu nie zwróciłam na to uwagi...

Ignorancja wypływa ze mnie niczym wody płodowe z mającej rodzić kobiety...

Gladka

Mi sie ta recencja podoba. Choc "Transformersów" oceniam jak najbardziej pozytywnie (moja opinia w mojej recenzji :)), to zgadzam się z panem Orlińskim. Fabuła zaczyna byc mniej ważna od reszty. Zaczyna się robic filmy z byle czego o byle czym (talii kart:), byleby tylko ładnie wyglądało. W Hollywood roi się od rzemieślnikówm którzy z dużym budżetem i pomocą np. Industrial Light and Magic, z dobrą obsadą robią filmy, które zachwycają wszystkich. I BYNAJMNIEJ NIE JESTEM TEGO WIELKIM PRZECIWNIKIEM. Bo jak by wyglądało kino w dzisiejszych czasch bez czystej rozrywki. Byłoby uboższe.
Należałoby jednak oprócz tego robic filmy ambitniejsze. Mówię oczywiśie cały czas o Hollywood. Oby tylko nie zapomnieli o tym za oceanem!
pzdr.

użytkownik usunięty
WojtaSz

Moim zdaniem koleś prubuje zabłysnąc krytykując film tylo za to żę ma fajne efekty, nie rozumie tego filmu bo nie oglądał napewno serialu animowanego bo jest najzwyczajniej za stary.