7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308633
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Już za sam trailer dałbym 10, ale z ocena wstrzymam się do obejrzenia. Kibel, że tak późno w Polsce. Nie chce ściągać z netu bo tylko sobie przyjemność z obejrzenia filmu popsuje. Taki film trzeba zobaczyć w kinie lub na DVD w Dolby Digital. Nazwiska "Bay" czy "Spielberg" mówią, że film będzie naprawdę dobry. Efekty specjalne robią ogromne wrażenie!
Już się nie mogę doczekać.

ocenił(a) film na 9
robasyzol

Zgadzam się z tobą. Ściąganie tego filmu jest bezsensowne, mimo iż człowieka korci żeby go zobaczyć. Obejrzenie tego w kinie to najlepszy sposób! xD

ocenił(a) film na 8
FanOfAkatsuki

Ja ściągnąłem mimo iż to wersja cam, której nigdy nie ściągam, ale nie mogłem się doczekać na premierą w Polsce. Do kina i tak pójdę, przynajmniej wiem, że nie pożałuję.

ocenił(a) film na 9
Pierek

A w grę też macie zamiar zagrać? Podobno jest wypasiona:)

ocenił(a) film na 10
FanOfAkatsuki

To jes nic filmu prawie nikt jescze nie obejzal a oni juz robia 2 o co chodzi?

ocenił(a) film na 10
FanOfAkatsuki

Gre juz widzialem do zassania na emulu.. idzie pomalu , teraz nie wiem czy grac zanim obejrze film:P

ocenił(a) film na 10
janons

zgadzam sie w 100% wogole ogladanie filmu w lipnej jakosci to strata czasu i nerwow...takie filmy gdzie aby cieszysc sie z ogladania trzeba widziec kazdy szczegol a ten film ma ich zbyt wiele mozna to zobaczyc tylko w kinie :) na bank sie tam wybiore jak bedzie premiera :) trailer kapitalny...chyba jeden z najlepszych jakie kiedykolwiek widzialem :)

ocenił(a) film na 9
Siomer

" ICH WOJNA. NASZ ŚWIAT" --- trailer to filmu kapitalny, mam nadzieję że warto bedzie go obejrzeć. Producent Spielberg, reżyser Bay to mówi samo za siebie, tego filmu nieda się chyba spieprzyć przy takim budżecie i efektach specjalnych. Już niemoge sie doczekać do premiery..

ocenił(a) film na 7
robasyzol

No i stało się! W końcu obejrzałem. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z filmu. Dostałem to czego chciałem,ale troszkę czuję niedosyt pod względem przedstawienia osobowości robotów, szczególnie deceptikonów. Przez to widz mniej utożsamia się z poszczególnymi postaciami co powoduję brak jakichkolwiek emocji (dobrych lub złych) podczas oglądania ich losów. Bynajmniej ja tak miałem. Poza tym świetne kino akcji! Daję 9/10.