Nie, jeszcze nie oglądałem filmu ale to wcale nie zmienia faktu że nie mogę się wypowiedzieć. Po przypadkowym obejrzeniu traileru w tv wiedziałem że ten film będzie wydarzeniem. Po nim obejrzałem jeszcze dwa inne trailery w internecie. I już wiem że pójde na niego do kina, nie po to żeby szukać artystycznych uniesień czy niesamowicie głębokich przeżyć, pójde tam tylko dla realizacyjnego majstersztyku, spędze 2 godziny dobrze się bawiąc, nawet jeżeli aktorstwo będzie średnie a scenariusz będzie miał braki. Nawet nie wiecie ile trudu trzeba włożyć w najmniejszą, najskromniejszą kilkuminutową etiude filmową, ja wiem.. i wiem że realizacja takich filmów jak "Transformers" to kwestia marzeń. Ten film to uczta dla oczu. Pomyślcie o trudach jakie przechodzą twórcy filmowi tworząc najskromniejsze dzieło, a co dopiero film o takich "gabarytach" technicznych. Pomyślcie ile wysiłku kosztuje ich to wszystko co wy skwitujecie później jednym słowem "ch..owy". Na dobrą sprawę w dzisiejszych czasach w kinie możecie zobaczyć dosłownie wszystko, to co dla was jest teraz standardem, dla ludzi sprzed przeszło wieku, mogło być tylko niewyobrażalym marzeniem.
szanujcie twórców filmowych.. a nie tylko "ee film mi sie nie podobał bo.. bo nie"
pozdrawiam filmożercóff ;p ;p ;p ;p