7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308633
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Pytanie!!!!

ocenił(a) film na 8

Co się stało z tymi dwoma robotami które transformowały z budki z napojami i radia (chyba?)? Nie widziałem zeby ktoś z nimi walczył...a może przeoczyłem?...w każdym razie miałem wrażenie że one atakowały ludzi w jednej scenie a pozniej jakby ich nie było!

ocenił(a) film na 8
Draven_81

.........................................Nikt nie wie?

ocenił(a) film na 8
Draven_81

To działo sie podczas finałowej walki gdy kostka pokazała swoje zdolności.Z zielonego automatu na napoje transformował jeden robot i od razu zaczął strzelać do ludzi,drugi natomiast transformował z jakiegoś urządzenia które trzymał jakiś mężczyzna.To wszystko działo się strasznie szybko więc nie zauważyłem dokładnie...Ale dałbym sobie rękę uciąć że nie było ich więcej pokazanych w filmie.

ocenił(a) film na 10
Draven_81

Znikły gdzieś w natłoku walki między głównymi bohaterami - i tak nie wydaje mi się żeby ostrzał puszkami z colą albo innym napojem mógł coś zmienić ;) Możliwe, że padli przygnieceni przez Prime'a albo Megatrona, ewentualnie któryś granat ich zahaczył - nie były to ważne postacie tak samo jak nokia po zetknięciu się z energia wszechiskry.

ocenił(a) film na 8
Prime1

No to są domysły...nie było nigdzie pokazane a przecież zaczęły robić "awanturę":-)...równie dobrze można się domyślać innych rzeczy....chodzi mi o to że troszkę zabrakło uporządkowania w końcowych scenach...a nokia została zneutralizowana...

ocenił(a) film na 8
Draven_81

no i jeszcze "cube" transformował samochód - hehe fajnie kierownica dała popalić tej lasce.