Witajcie leży mi na żołądku pewna sprawa.Bardzo lubie czytac wypowiedzi na temat filmów pisane przez Was(w większości mam całkiem niezły ubaw,szczególnie jak się gorączkowo kłucicie i zbaczacie z tematu filmu:).Niestety dużo osób jest krytykowana za sympatie do filmów których niektóre osoby nie darzą sympatią.A pisze to przy okazji filmu Transformers gdyż totalnie mi zwisa i powiewa co sobie ktoś o mnie pomyśli że uważam ten film za
'majstersztyjk"kina akcji,sf i genialny pokaz efektów specjalnych!!!!!Uwielbiam Go!!!!!
podzielam opinie,pozdrawiam.o gustach sie nie dyskutuje ale fakt to iscie przezabawne jak sie klucicie...
ja sie dołącze : FILM ZAJEBISTY, ARCYDZIEŁO, GENIALNE KINO, EKKSTRA EFEKTY SPECJALNE, HUMOR GENIALNY, ROBOTY WYGLĄDAJĄ JAK ŻYWE!!!! OGÓLNIE 10/10
No to teraz czekam na tych wszystkich inteligentnych krytyków aby sie pośmiać z waszych obelg na mnie i na temat mojego gustu ... bo z was sie można tylko śmiać albo płakać.:D:D:D
Pozdro.
a ja powiem tak , również mnie śmiesza te bezsensowne i do niczego nie prowadzące kłótnie , albo ocenianie ludzi przez gust filmowy ( "jak komus sie to podobało to musi byc niedorozwiniety " ), toż to jest śmieszne , śmiesza mnie włąśnie tacy ludzie , a co do filmu to jak dla mnie 7/10 , więcej dac nie mogę , efekty świetne , nieźle pomyślane akcje , niezgorsza muzyka, ale reszta , czyli fabuła której w zasadzie niema ( wiem że to film z gatunku efekciarskich a nie takich których oczekujemy wciągającej historii i niezwykłych zwrotów akcji , ale jednak mogli ciekawiej obmyslic historie , tak by trzymała się kupy a nie śmieszyła )i rzecz która mnie chyba najbardziej denerwowała , beznadziejny humor , gdybym był o te pare lat młodzszy pewnie byłbym zachwycony , ale ten mały robocik , to jak autoboty ukrywaly się przed rodzicami ( jak mu tam było ) , powiem w krótce , nie tego oczekiwałem , a takich "gagów" było wiecej , ogólnie to mogli wymyślic coś oryginalszego , a nie kolejnego nastolatka-nieudacznika który to ratuje świat , widac ze film był robiony głównie z myśla o młodzieży i to mnie właśnie boli , jeśli chcieli dodac troche humoru to mogli chociarz zrobic to subtelnie i z wyczuciem, a nie robic bajke , zreszta wolałbym żeby film miał raczej poważny ton , na tym kończe, cenie sobie zdanie innych , są osoby którym ten film odpowiadał , od razu mówię że to jest tylko moje skromne zdanie , pozdro :)
No i o to powinno na tych forach chodzic-czyli kulturalna wymiana zdań na tematy filmów(swoich odczuc,emocji,przemyśleń)Z takimi ludzmi aż chce się pisac!!!!A nie texty typu "Nie podobał mi się ten film do aktor był brzydki...."hehehehe.Pozdro
o tak, jak dobrze, że są ludzie z kulturą, i którzy potrafią rozmawiać nt. filmów, o plusach i minusach etc. a nie bluzgają na siebie, bo im sie film nie podobał...
Osobiście film mi sie bardzo, bardzo podobał! uwielbiam takie filmy-bajeczki ;D Urzekły mnie roboty - te ich głosy i wygląd (jak ktos wczesniej napisał: "wygladały jak zywe"), i jeszcze raz powiem, że autoboty są wspaniałe :D Za muzyke dałabym jakąs nagrode, bo idealnie pasuje do filmu i nie brzmi (jak w wielu filmach) jak typowa amerykanska muzyka, gdzie słychac bezsensowne brzmienie trąb i bebnów. Melodia fantastyczna! Sa minimalne rzeczy, ktore nie bardzo podobały mi sie w filmie, ale ogolnie uwazam, ze Spielberg to jest gość i umie robić dobre filmy! :) pozdrawiam fanow!