7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308606
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Witajcie leży mi na żołądku pewna sprawa.Bardzo lubie czytac wypowiedzi na temat filmów pisane przez Was(w większości mam całkiem niezły ubaw,szczególnie jak się gorączkowo kłucicie i zbaczacie z tematu filmu:).Niestety dużo osób jest krytykowana za sympatie do filmów których niektóre osoby nie darzą sympatią.A pisze to przy okazji filmu Transformers gdyż totalnie mi zwisa i powiewa co sobie ktoś o mnie pomyśli że uważam ten film za
'majstersztyjk"kina akcji,sf i genialny pokaz efektów specjalnych!!!!!Uwielbiam Go!!!!!

pasjonatka_26

podzielam opinie,pozdrawiam.o gustach sie nie dyskutuje ale fakt to iscie przezabawne jak sie klucicie...

ocenił(a) film na 10
bija_22_2

ja sie dołącze : FILM ZAJEBISTY, ARCYDZIEŁO, GENIALNE KINO, EKKSTRA EFEKTY SPECJALNE, HUMOR GENIALNY, ROBOTY WYGLĄDAJĄ JAK ŻYWE!!!! OGÓLNIE 10/10
No to teraz czekam na tych wszystkich inteligentnych krytyków aby sie pośmiać z waszych obelg na mnie i na temat mojego gustu ... bo z was sie można tylko śmiać albo płakać.:D:D:D
Pozdro.

ocenił(a) film na 10
pasjonatka_26

Dzięki za zrozumienie!!!!!Gorąco pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
pasjonatka_26

a ja powiem tak , również mnie śmiesza te bezsensowne i do niczego nie prowadzące kłótnie , albo ocenianie ludzi przez gust filmowy ( "jak komus sie to podobało to musi byc niedorozwiniety " ), toż to jest śmieszne , śmiesza mnie włąśnie tacy ludzie , a co do filmu to jak dla mnie 7/10 , więcej dac nie mogę , efekty świetne , nieźle pomyślane akcje , niezgorsza muzyka, ale reszta , czyli fabuła której w zasadzie niema ( wiem że to film z gatunku efekciarskich a nie takich których oczekujemy wciągającej historii i niezwykłych zwrotów akcji , ale jednak mogli ciekawiej obmyslic historie , tak by trzymała się kupy a nie śmieszyła )i rzecz która mnie chyba najbardziej denerwowała , beznadziejny humor , gdybym był o te pare lat młodzszy pewnie byłbym zachwycony , ale ten mały robocik , to jak autoboty ukrywaly się przed rodzicami ( jak mu tam było ) , powiem w krótce , nie tego oczekiwałem , a takich "gagów" było wiecej , ogólnie to mogli wymyślic coś oryginalszego , a nie kolejnego nastolatka-nieudacznika który to ratuje świat , widac ze film był robiony głównie z myśla o młodzieży i to mnie właśnie boli , jeśli chcieli dodac troche humoru to mogli chociarz zrobic to subtelnie i z wyczuciem, a nie robic bajke , zreszta wolałbym żeby film miał raczej poważny ton , na tym kończe, cenie sobie zdanie innych , są osoby którym ten film odpowiadał , od razu mówię że to jest tylko moje skromne zdanie , pozdro :)

ocenił(a) film na 10
spider0

No i o to powinno na tych forach chodzic-czyli kulturalna wymiana zdań na tematy filmów(swoich odczuc,emocji,przemyśleń)Z takimi ludzmi aż chce się pisac!!!!A nie texty typu "Nie podobał mi się ten film do aktor był brzydki...."hehehehe.Pozdro

pasjonatka_26

o tak, jak dobrze, że są ludzie z kulturą, i którzy potrafią rozmawiać nt. filmów, o plusach i minusach etc. a nie bluzgają na siebie, bo im sie film nie podobał...
Osobiście film mi sie bardzo, bardzo podobał! uwielbiam takie filmy-bajeczki ;D Urzekły mnie roboty - te ich głosy i wygląd (jak ktos wczesniej napisał: "wygladały jak zywe"), i jeszcze raz powiem, że autoboty są wspaniałe :D Za muzyke dałabym jakąs nagrode, bo idealnie pasuje do filmu i nie brzmi (jak w wielu filmach) jak typowa amerykanska muzyka, gdzie słychac bezsensowne brzmienie trąb i bebnów. Melodia fantastyczna! Sa minimalne rzeczy, ktore nie bardzo podobały mi sie w filmie, ale ogolnie uwazam, ze Spielberg to jest gość i umie robić dobre filmy! :) pozdrawiam fanow!

frodka

o rety... ale mara, nie wiem czemu myslalam o Spielbergu...!!! sorry