7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308321
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Ciężko jest oceniać, wybitnie efekciarski film, wiedząc jak wielu dzieciaków zacznie pluć na ekran, widząc krytykę. Jak byłem mały baiwłem się takimi zabawkami, które właśnie można było transformować w mechy, uuu to było z 15 lat temu...Tylko, że ta zabawa miała w sobie więcej sensu i rozrywki, niż oglądanie tego filmu. Na samym początku widząc grę aktorską tego dzieciaka, miałem ochotę dać sobie spokój, ale wytrwałem do końca, naprawdę ten film pozbawiony jest sensu i logiki, wpierw pomyślałem, że to może jakaś parodia, ale potem okazało się, że jednak 100% remake.
Cóż, efekty to nie wszystko, a raczej efekty to nic.

ocenił(a) film na 10
Kapiszczur

kazdy lubi cos innegi i kazdy inaczej rozumuje kazdy film!!!wiec twoja opinia jak i nasze(te pozytywne)sa calkiem na miejscu a skoro ten ci sie nie podobal...coz moze 2 czesc zrobi na tobie wieksze,lepsze wrazenie i wkoncu zrozumiesz ten specyficzny klimat tego filmu, co rowniez pozytywnie wplynie na twoje pozniejsze opinie:))))))pozdro

ocenił(a) film na 10
Kapiszczur

film składa sie w całość(w moim odczuciu ) porostu początek wprowadzana nas w sytuacje i pokazuje losy bohaterów