7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308633
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Wybieram sie dzisiaj na ten filmik do kina i mam nadzieje ze sie nie zawiode co miało miejsce po "300" - film b.dobry ale pozostał lekki niedosyt bo spodziewałem się czegoś lepszego ze strony fabuły/scenariusza

ocenił(a) film na 8
EXPERIENCE

ehhh niepotrzebnie zalozyles temat bo zaraz ludzie pokroju "JA" i "iluvatar" cie zjebia jaki to kiepski film, mam nadzieje ze liczysz sie z tym.

ocenił(a) film na 10
Dea_3

Do twórcy tematu.

Sam napiszę, że scenariusz nie gra w tym filmie najważniejszej roli dlatego też nie jest z "najwyższej półki" i radziłbym po prostu oglądać film zamiast skupiać się na zawiłej fabule bo tak owej nie ma za dużo w tej produkcji. Jeżeli chcesz dokładniejszej fabuły to polecam TransFormers Generation 1. Na szczęście ten film posiada mnóstwo innych plusów które go wyróżniają spośród innych tego typu produkcji ostatnich lat.

Pozdro

ocenił(a) film na 7
EXPERIENCE

Wiesz, zależy czego oczekujesz. Dla mnie, w tym filmie znalazło się wszystko, co być powinno, a nawet więcej. Po prostu więcej niż super. Dawno, dawno temu, oglądałam bajke hehe ;), pamiętam, że jej nie lubiłam, ale to było dawno temu ;)). Film moim zdaniem zasługuje na polecenie przyjaciołom, znajomym i wszystkim innym w otoczeniu. Po prostu warto na niego iść.

ocenił(a) film na 5
EXPERIENCE

Skoro fabuła 300 cię zawiodła,to do Transformersów nawet nie podchodź.

ocenił(a) film na 9
EXPERIENCE

moze dodam ze w "300" zobaczylem tylko efekcierskie batalie naprawde na wysokim poziomie co jest mocnym atutem filmu natomiast tutaj mocna strona z tego co sie dowiedzialem na forum to humor a wiec co za tym idzie dialogi ale wszytko sie okaze :)