Czy jest gdzieś w ogóle dostępny soundtrack z tego filmu z utworami Steve'a Jablonskiego? Bo wszędzie widzę tylko składankę z rockowymi utworami, a bardzo mi się podobały utwory skomponowane przez Steve'a i chciałbym je sobie odsłuchać. Wiecie coś na ten temat??
Alez oczywiście jego muzyka jest cudowna chociaż ja mam tylko jego:
Transformers Theme (genialne)
Destiny
Lucius Die
Hellstorm
więcej nie znalazłam ale mam też wszystkie kawałki z gry Transformers do której tez komponował
A mogłabyś mi przesłac main theme na maila? z góry wielkie dzięki nightcrawler_13@o2.pl
Niestety, narazie wydano jedynie składankę, o jakimkolwiek wydaniu muzyki Jablonskyego jeszcze nic nie wiadomo. Też ubolewam, bo bardzo mnie miło facet tą kompozycją zaskoczył, nie spodziewałem się po nim tak dobrej muzyki.
Jak dotąd nigdzie nie widziałam też soundtracka, ale może na necie coś znajdziesz lub po prostu ściągniesz sobie xD
No ja mam właśnie kuźwa ten sam problem! Na tym soundtracku w sklepie są same jekieś dziadostwa! Gdzie jest ta piękna muzyka, która byłą w filmie???????? To co jest wydane, to części piosenek wogóle w filmie nie było!!!!
Moi drodzy!
Mylicie pojęcia Soundtrack i Score! Jeżeli chodzi wam o kompozycje Steve'a to tym samym chodzi o Score, a nie SOUNDTRACK. Score jeszcze nie wyszedł, ale myślę, że wypuszczą go w ciągu następnych 2 miesięcy.
Score do Shreka 3 też wyszedł dopiero w połowie lipca mimo, że w Stanach film w kinach zagościł dużo wcześniej.
Tylko w filmie jakoś nie słyszałem Door of Destiny, Hellstorm i Lucius dei.
A te dwa pierwsze moja naprawdę niezły początek który znakomicie oddawał by klimat filmu.
Z wymienionych wyżej są jeszcze takie kawałki jak:
Decepticons theme (bardzo fajne i na 100% przewijał sie w filmie)
Trailblazing
Autobots Descent (u mnie jekieś krótkie)