Czy ktoś orientuje się dlaczego soundtrack z filmu zawiera jedynie kawałki zespołów takich jak Linkin Park, czy Smashing Pumpkins, natomiast nie ma w ogóle rewelacyjnej muzyki orkiestrowej?
A w którym momencie pasowałaby Ci tutaj muzyka poważna ? Pewnie tam gdzie Bumblebee sika na agenta Sektora 7 :>
Jak to, w którym? Jeśli oglądałeś film to wiesz doskonale, że muzyka orkiestrowa budowała klimat niejednej sceny, często bardzo patetyczny (podobnie jak choćby w "Piratach z Karaibów") i była słyszana dużo częściej niż taka jaką grają wymienione przeze mnie zespoły. Grzechem jest nieumieszczenie jej na oficjalnym soundtracku.
Jak to, w którym? Jeśli oglądałeś film to wiesz doskonale, że muzyka orkiestrowa (niekoniecznie poważna) budowała klimat niejednej sceny, często bardzo patetyczny (podobnie jak choćby w "Piratach z Karaibów") i była słyszana dużo częściej niż taka jaką grają wymienione przeze mnie zespoły. Grzechem jest nieumieszczenie jej na oficjalnym soundtracku.
To samo pytanie i ja kieruję, szukam i nie mogę nigdzie znaleźć muzyki Steve Jablonskiego z filmu.