7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308626
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

dla mnie mistrzostwo świata:P w życiu nie widziałem filmu z taką dawką efektów specjalnych:D:P hit tego roku...polecam;) Jestem fanem Transformerów i mam nadzieje ze 2 czesc bedzie jeszcze lepsza:D;)

ocenił(a) film na 10
Marecki_sd

:) Film był świetny!;] naprawde świetnie to zrobili!! Efekty specjalne na 6 oceniam :D Polecma ten film wszystkim! Można się pośmiać! Dawka humoru na pewno w takim filmie zaskakuje:D ...ale pozytywnie ;)

ocenił(a) film na 6
Marecki_sd

Też jestem fanem Transformersów i sądze że ten film jest heh poprostu świetny.:DD Wszystko było badzo realistyczne. 2 część będzie napewno świetna tylko szkoda że ma być podobno w 2009.:( Troche sobie poczekamy.

Marecki_sd

zgadzam sie MISTRZOSTWO SWIATA wlasnie nie dawno worocilem z kina i przyznaje ze nie mam slow. zamurowalo mnie z wrazenia
To bylo cos fantastycznego
efekty 10/10 ten film jest GENIALNY !!!!!!! humor zawarty w takim filmie tez zaskakujaco dobrze wkomponowany w calosc no i dziecinstwo mi sie przypomina jak mialem pelno transformerow i bajki ogladalem :) SUPER
ale naprawde EFEKTY EFEKTY i jeszcze raz EFEKTY !!!!!
te zblizenia na chocby np. Optimus'a (blyszczaca zadrapana w roznych miejscach jego "karoseria", te oczy jakies obracajace sie wszystko z taka dbaloscia o szczegoly, i ta sekfencja przemiany z auta na robota genialna, swietnie widac jak to wszystko sie tam zmienia....no bosko co tu bede pisal skoro kto byl to wie doskonale o czym mowie.
pozdrawiam

ps. za tydzien znow ide jak jeszcze beda puszczac w kinie OBOWIAZKOWO!!!

ocenił(a) film na 10
Marecki_sd

Flm jest świetny!!! Polecam wszystkim ;)

ocenił(a) film na 10
sybcia_89

10/10 juz czekam na 2 czesc :D tylko jedno mi sie nie podoba mianowicie ze na tym temacie zaczna wypowiadac sie osoby ktore transformerow nie lubia, ale coz, tak bywa

Phoenix_23

gówno! dupa dupa 1/10 . 1/10 . dupa 0/10. dupa.

ocenił(a) film na 8
Zrodlo

Kyuzo nie wiem skad ta twoja ocena lecz nawet najgorszy film nie zasluguje na 1 no moze jakis durny film zrobiony telefonem komorkowym a tak jesli chodzi o transformerow to pod wzgledem efektow specialnych jak do tej pory bije wszystkie dotychczasowe filmy na glowe przynajmniej w moim odczuciu :)