dla mnie mistrzostwo świata:P w życiu nie widziałem filmu z taką dawką efektów specjalnych:D:P hit tego roku...polecam;) Jestem fanem Transformerów i mam nadzieje ze 2 czesc bedzie jeszcze lepsza:D;)
:) Film był świetny!;] naprawde świetnie to zrobili!! Efekty specjalne na 6 oceniam :D Polecma ten film wszystkim! Można się pośmiać! Dawka humoru na pewno w takim filmie zaskakuje:D ...ale pozytywnie ;)
Też jestem fanem Transformersów i sądze że ten film jest heh poprostu świetny.:DD Wszystko było badzo realistyczne. 2 część będzie napewno świetna tylko szkoda że ma być podobno w 2009.:( Troche sobie poczekamy.
zgadzam sie MISTRZOSTWO SWIATA wlasnie nie dawno worocilem z kina i przyznaje ze nie mam slow. zamurowalo mnie z wrazenia
To bylo cos fantastycznego
efekty 10/10 ten film jest GENIALNY !!!!!!! humor zawarty w takim filmie tez zaskakujaco dobrze wkomponowany w calosc no i dziecinstwo mi sie przypomina jak mialem pelno transformerow i bajki ogladalem :) SUPER
ale naprawde EFEKTY EFEKTY i jeszcze raz EFEKTY !!!!!
te zblizenia na chocby np. Optimus'a (blyszczaca zadrapana w roznych miejscach jego "karoseria", te oczy jakies obracajace sie wszystko z taka dbaloscia o szczegoly, i ta sekfencja przemiany z auta na robota genialna, swietnie widac jak to wszystko sie tam zmienia....no bosko co tu bede pisal skoro kto byl to wie doskonale o czym mowie.
pozdrawiam
ps. za tydzien znow ide jak jeszcze beda puszczac w kinie OBOWIAZKOWO!!!
10/10 juz czekam na 2 czesc :D tylko jedno mi sie nie podoba mianowicie ze na tym temacie zaczna wypowiadac sie osoby ktore transformerow nie lubia, ale coz, tak bywa
Kyuzo nie wiem skad ta twoja ocena lecz nawet najgorszy film nie zasluguje na 1 no moze jakis durny film zrobiony telefonem komorkowym a tak jesli chodzi o transformerow to pod wzgledem efektow specialnych jak do tej pory bije wszystkie dotychczasowe filmy na glowe przynajmniej w moim odczuciu :)